- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.849
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.401
Napcan kız ağzını sulandırıp sulandırıp yemicen yine demi, benim ne yediğimi bırak da sen nasıl yemiyosun onu söyle bana bu işin sırrı neSen ne yedin ne yedin onu yaz bakayım bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napcan kız ağzını sulandırıp sulandırıp yemicen yine demi, benim ne yediğimi bırak da sen nasıl yemiyosun onu söyle bana bu işin sırrı neSen ne yedin ne yedin onu yaz bakayım bir
Bu daha iyi yani birtane grup var yarışlı falanliNapıyolar kız falakaya mı yatırıyorlar yoksa gidip okucam şimdi kurallarını
Ya belki yarın yicem ahahah yarın ödül günümNapcan kız ağzını sulandırıp sulandırıp yemicen yine demi, benim ne yediğimi bırak da sen nasıl yemiyosun onu söyle bana bu işin sırrı ne
Sev tabi o gruba bakamadim cok ama işte örnek olarak gösterdim.Disiplin zayiflatir bir taraftan dogru yapiyorlar.Ben sevdim aslında kız grubu çok eğlenceli keyifli burası da keyifli orası da keyifli Yeter ki maksat zayıflamak olsun
Ay depresyona girerim okudum geldim ben şokBu daha iyi yani birtane grup var yarışlı falanli
tarti atmayanlara 10 bin direk yarinda atmazsan 20bin.Hangi yemekler olur olmaz kurallar var herşey düzenli olmali düzenli menüler sporlar baya zor yani unutdugum ṣ̌eylerde var.Galip grup birtane istedigini yer olmayana bilmem ne oluyorkarışık
Ay ismini unutdum ya o grubun atsam daha da fena olursunAy depresyona girerim okudum geldim ben şok
Sal artık kendini dikkat et sadece zorlama bir anda çok yemeye başlarsin yineÖğlen 12//
Bir kırmızı biber dolması sadece biberini yedim içinden bir yemek kaşığı pirinç yedim
Bir kase ayran çorbası
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00 bir kase salata
Spor//
3lt su bitti
İki mile Leslie
Sabah aç karnına yeşil çay
Maşallah deyinn kiaazz nazar etceniz bana accessdenied Processes sizde durumlar nasıl kizceler
Dolmayı ziyan mı ettin yoksa bi tanecik dolmanın tamamını niye yemiyonnÖğlen 12//
Bir kırmızı biber dolması sadece biberini yedim içinden bir yemek kaşığı pirinç yedim
Bir kase ayran çorbası
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00 bir kase salata
Spor//
3lt su bitti
İki mile Leslie
Sabah aç karnına yeşil çay
Maşallah deyinn kiaazz nazar etceniz bana accessdenied Processes sizde durumlar nasıl kizceler
Atma atma burası iyiiii, söz kilo vercem milletteki kurallara bak yaa sen de tartııı fotisiii kızlar diye nazik nazik hatırlatAy ismini unutdum ya o grubun atsam daha da fena olursun
Beni öpün başınıza koyun kızlar bak o grubun adminleri gelse püü yapıp giderler ne biçim grupsunuz diyeAtma atma burası iyiiii, söz kilo vercem milletteki kurallara bak yaa sen de tartııı fotisiii kızlar diye nazik nazik hatırlat
Kilo vermeyenlere vurucak kırbacı vurucak kırbacı emojileri de döktürmüşşşş grupta gördüm bize emoji yağmuru yapmıyo artıkkikelomo Hele hele bak hele kaptan olmuş diğer gruptaburaya neden az uğradiģı belli oldu
çen büyüdünde kaptanmı oldun çen oyy
yosunlupapatya
Bizi beğenmiyodur artık kaptan olmuş tabiKilo vermeyenlere vurucak kırbacı vurucak kırbacı emojileri de döktürmüşşşş grupta gördüm bize emoji yağmuru yapmıyo artık
Yemek fotisi yasak mıBiz inandik sizde inanin grubun ismi bir bak oraya kikelomo
Canım ne alakası varr ben yazın burada herkes dagilinca bırakmak istemedim oraya devam ettim her grup kendi içinde çok güzel çok eğlenceli orada herkes kaptan oluyor haftalık yanii zaten oradan da mezun olucam inşallah burayada oraya da arkadaşlar edindim her zaman emoji atarım kizz yeterki siz isteyinn hem sen ne yedin hala demedinnn banaa kikelomoBizi beğenmiyodur artık kaptan olmuş tabi
bir tek onami takildin kızYemek fotisi yasak mı
şaka takiliyorum sanaCanım ne alakası varr ben yazın burada herkes dagilinca bırakmak istemedim oraya devam ettim her grup kendi içinde çok güzel çok eğlenceli orada herkes kaptan oluyor haftalık yanii zaten oradan da mezun olucam inşallah burayada oraya da arkadaşlar edindim her zaman emoji atarım kizz yeterki siz isteyinn hem sen ne yedin hala demedinnn banaa kikelomo