- 20 Temmuz 2022
- 889
- 3.984
- 42
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.361
Günaydın kızlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar .
Günaydınn kızlarrnasilsinizGünaydınnn
Çok iyiyim bugün ya güneş açtı hava güzel sen nasılsınGünaydınn kızlarrnasilsiniz
Grup enerjik mutlu.olunca bende mutlu oluyorumÇok iyiyim bugün ya güneş açtı hava güzel sen nasılsın
Büyütmee modunu düşürüyorsunGünaydın diyete baslayali pazartesi bir ay olucak önümde daha 6 ay var gözümde çok büyüyor
Günaydın kizlarGünaydınn kızlarrnasilsiniz
NaberGünaydın kizlar
Günaydınn kızlarrnasilsiniz
Ben onu içemedim ya beğenmedim, matcha içicem yine gerçi o da güzel değil ama neyseKızlar dukan içeceği yaptım bugün regli bitene kadar içerim. Bakalım çarşamba günü tartı ne gösterecek. Ben yine yemin ettim tartilmayacagim diye
Dukan içecegi nasil yapiyorsun?Kızlar dukan içeceği yaptım bugün regli bitene kadar içerim. Bakalım çarşamba günü tartı ne gösterecek. Ben yine yemin ettim tartilmayacagim diye
Bugun daha iyiyim teşekkür ederim.
Anladım daha önce diyetisyenle zayifladinmiBugun daha iyiyim teşekkür ederim.
Yarın diyetisyen randevum var.
Diyetisyenim mesaj atmış.
3 saat önce çay kafein yeme içmeyi bırakmak
12 24 saat öncesine kadar sporu bırak demiş.
Canim 3.5 bardak su kaynamış suya 2 yemek kaşığı yesilcay ve 1 tane limonu sıkıp kabuklarını beraber içine koyup üzerini kapatıp demliyorum. Ilık olunca süzüp 2 tane maden suyu koyuyorum. Regli döneminde 1 çay kaşığı kekik de ekliyorum regli söktürürDukan içecegi nasil yapiyorsun?
Ben onu içemedim ya beğenmedim, matcha içicem yine gerçi o da güzel değil ama neyse
bilmiyodum bu tarifiCanim 3.5 bardak su kaynamış suya 2 yemek kaşığı yesilcay ve 1 tane limonu sıkıp kabuklarını beraber içine koyup üzerini kapatıp demliyorum. Ilık olunca süzüp 2 tane maden suyu koyuyorum. Regli döneminde 1 çay kaşığı kekik de ekliyorum regli söktürür
Hayır ilk kez diyetisyenle diyet yapacağımAnladım daha önce diyetisyenle zayifladinmi