- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.850
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha tartıyı görmeden kovmuş beni hayın kadın bi mezun edeydin tartımı alıp ahahhahaMargaret Hale @Marryyj Z zeLina kikelomo Sem2024 @cemre76 @serengetiaslani Bllossom @merymeryg @Turunc chemist @MutluKedi @La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
Zayif olunca kafamdan silinmişsindaha tartıyı görmeden kovmuş beni hayın kadın bi mezun edeydin tartımı alıp ahahhaha
Aferin cano umarim kilo almazsin.Grupta kala bilirsin kilo vermesende eğlenip konuşuyoruz sonuçtaBende mezun olayım artık geri dönerim kilo alınca nasilsa sizde kabul ederseniz beni aranıza
Tebrik ederim. Tartinin altına bizim adimizi da yazar mısın arkandan gelelimBende mezun olayım artık geri dönerim kilo alınca nasilsa sizde kabul ederseniz beni aranıza
tabiki yazarımmTebrik ederim. Tartinin altına bizim adimizi da yazar mısın arkandan gelelim
Ah ah ne oldu sana 10bin adım ceza sana gelsin
62.9’dum ama çekemedim sabah. Telefonum şarjdaydı. İte kaka ilerliyorum.Margaret Hale @Marryyj Z zeLina kikelomo Sem2024 @cemre76 @serengetiaslani Bllossom @merymeryg @Turunc chemist @MutluKedi @La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
Tamam canim ama at mutlakaEn son 8000de kaldım. Bu hafta sonunu bekliyorum hafta içi vaktim olmuyor. Atacağım inşallah cumartesi günü
sende hep resmi unutuyorsun kız62.9’dum ama çekemedim sabah. Telefonum şarjdaydı. İte kaka ilerliyorum.
Şaşırma canım ya ben 3 gün yemek yiyemedim nerdeyse 61 görüyordum normal birazcik yemek yemeye basladigim anda hemen 63 oldumne biçim iş bende anlamiyorum yaKızlar neden böyle cıktı yuh abi bi kahvaltı da pişi yedim diye böyle kilo mu alınır bozul bu tartı kesin
Regl 5 gün kalmıs ondan olabilir mi sinirlerim bozuldu suanŞaşırma canım ya ben 3 gün yemek yiyemedim nerdeyse 61 görüyordum normal birazcik yemek yemeye basladigim anda hemen 63 oldumne biçim iş bende anlamiyorum ya