- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.001
Di mi ama yine devam kaldığım yerden diyetisyene gitmeyeceğim evde devam edeceğimAmann afiyet olsun bende dikkat etmedim bu gun napalim.bizimki de can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di mi ama yine devam kaldığım yerden diyetisyene gitmeyeceğim evde devam edeceğimAmann afiyet olsun bende dikkat etmedim bu gun napalim.bizimki de can
Evet pes etmek yokkDi mi ama yine devam kaldığım yerden diyetisyene gitmeyeceğim evde devam edeceğim
Doğum günün kutlu olsun, arada olur öyleYarın benim doğum günüm.diyet yapıyorum diye eşim bu günden kutladı.bir yere götürdü kebab yedik.sonra aynı mekanda bir yer hazirlatmis pasta çiçek süsler falan bugun diyet olamadı.yine de ne yediğini yazacağım.
Izgara yanına bulgur pilavı
Mezelerden az yedim
Bir küçük dilim meyveli pasta
Beni mazur görün bugün acısını yarın yürüyerek çıkaracağım inşallah
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu nice mutlu yaşlaraYarın benim doğum günüm.diyet yapıyorum diye eşim bu günden kutladı.bir yere götürdü kebab yedik.sonra aynı mekanda bir yer hazirlatmis pasta çiçek süsler falan bugun diyet olamadı.yine de ne yediğini yazacağım.
Izgara yanına bulgur pilavı
Mezelerden az yedim
Bir küçük dilim meyveli pasta
Beni mazur görün bugün acısını yarın yürüyerek çıkaracağım inşallah
Günaydım bende reglimtartiya biraz yansiyor hemenGünaydın kızlar, bugün itibariyle regl oldum hafif bir şişliğim var. Tatil boyunca almamaya çalışıcam umarım başarılı olurum.
Reglde peșimizi bırakmıyoRegl olucam ben de acayip bi şişlik bat dukan birası yaptım hemen
Evet aldırır ekmegi alkolu azaltmalısın yoksa veremezsingünaydın kızlarr
haziranın ortasına 74 le giriş yaptım şimdi tam 3 ay içinde 5 kilo almışım yazlıkta ekmek ve alkolden sanıyorum ki aşırı yiyorum. Bugun ıtıbarıyle geri dönüyorum
Çok teşekkür ederim o dündü bugün aynı yerden devamDoğum günün kutlu olsun, arada olur öyle
Ya çok teşekkür ederim.bugun tam gaz devam.Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu nice mutlu yaşlara
Doğum gününde yiyiceksin tabi yilda bir kez oluyor
Inşallah ulașırız hep beraberYa çok teşekkür ederim.bugun tam gaz devam.
Dün kot üstüne tişört üstüne kot gömlek giydigimde baktım göbeğim biraz gitmiş.minnak göğüsler ortaya cikiverdi.Ya sanırım bu sefer istediğim kiloya ineceğim çok mutlu oldum,,
Kadin olmak zor zorrReglde peșimizi bırakmıyo
Deme ya erkolar çok rahattKadin olmak zor zorr
Napsinlar senin korkundan gizli yemişler işte Bende reglim canim acayip tatli yemek çekiyorKızlar regli zamanım geliyor sanırım o yüzden dünden beri burnuma sarelle kokusu geliyor buram buram. Sanki tüm şehir sarelle kokuyor. Sabah marketten aldim kavanozu actim mis gibi kokuyor sonra vazgeçtim yemedim eşime verdim. Bunu benim asla bulamayacağım biryere sakla dedim. Çünkü gece falan elime geçerse asla affetmem Yatak odasına girdim baktım elinde kaşık gizli gizli oğlumla yiyorlar