- 17 Aralık 2011
- 821
- 445
- 48
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.821
Ne kadar sürede bitircemTartida ayni kaldigin için sana da 10 bin adim vermeliyim
tarti günūne 2 gun kala bitirsen iyi olur bak iște zaman bulunca yapNe kadar sürede bitircem
Saat 5 gibi 3 küçük incir yedim onu yazmayi unutmuşum.ayakkabilarim vurduğu için dün canim çok acıdı bugün yürüyüşü 30 dk ile bitirdimAkşam yemeği
1 kase yoğurt 3 kaşık kavrulmuş kıyma ile karıştırıp yedim.
Ara öğün
1 dilim kavun
1 ceviz 4 5 badem fındık
Açık havada 30 dk yürüyüş
Günü kapattim
Tamamdır inşallahtarti günūne 2 gun kala bitirsen iyi olur bak iște zaman bulunca yap
Çok yememişindir birşey olmaz yaKoko yedim midye yedim yazıklarım olsun bana
GünaydınnnGünaydın nasılsınız??
Neden yorgunsun?Ben kahvalti yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorumGünaydınnnçok yorgunum valla sen nasılsın?
İyi uyuyamıyorum, gece çok uyanıyor oğlumNeden yorgunsun?Ben kahvalti yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorumyemezsem midem bulaniyor yersem yine bulaniyor camdan atliyicam şimdi az kaldı
Kaç aylık?Ilaç verdi dün ilaçtan sonra biraz daha iyiyim dün resmen ölü gibiydim çünki.3günde soldum vallaİyi uyuyamıyorum, gece çok uyanıyor oğlumdoktora gittin mi ya bi ilaç falan kullansan, çok uzun sürüyor sanki
iyi bari ilaç iyi gelmiş, bir an önce geçer umarımKaç aylık?Ilaç verdi dün ilaçtan sonra biraz daha iyiyim dün resmen ölü gibiydim çünki.3günde soldum valla
Inşallah canımiyi bari ilaç iyi gelmiş, bir an önce geçer umarım1 yaşına girdi benimki
Şimdi kaç yaşında ve uyuyor mu ya?? Ben doğduğundan beri yanında yatıyorum eskiden daha iyi uyuyordu son zamanlarda iyice kötüleşti son 2-3 aydır çok sık uyanıyor.Inşallah canım1yaş öyledir uykuda zorlar benimkide öyleydi sonunda bir süre çareyi yanimda uyutmakta bulmuștum çunki tüm gece uyaniktik artik zombi olmuștum ben
Diş falanda çıkarıyor olmasın?Şimdi kaç yaşında ve uyuyor mu ya?? Ben doğduğundan beri yanında yatıyorum eskiden daha iyi uyuyordu son zamanlarda iyice kötüleşti son 2-3 aydır çok sık uyanıyor.
Olabilir ya bilmiyorum belirtileri var bir süredir ama diş yok ortada. Sabrediyorum valla düzelecek düzelecek diye, uykuyu seviyor aslında düzenli de saatleri, ağlayarak uyanıyor hep bir de meme için sanırım. Emzirme biterse uyanmaz belki. Şimdi değil de taşındıktan sonra şu gece emzirmesini bırakmaya çalışacağım, şu an cesaretim yok. Bakalım ya eninde sonunda büyüyecek uyuyacakDiş falanda çıkarıyor olmasın?
Düzeliyor merak etme.2yaşında artık çok uyku sorunu kalmıyor.1yaş 4aylıktan artık gece uykuları düzene düştü bizde.Benimki zaten gece uykuyu sever bir çocuktu gündüz hiç uyumazdi zorla uyuturdum oda şekerleme yapip kalkardi.Kendi yatagina koydugum için hep uyaniyordu o yüzden bir süre kendimle uyuttum sonra alıştı.