- 17 Aralık 2011
- 821
- 445
- 48
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.801
Günaydın ben pazar tartilmistim buraya uymak için yine tartıldım sonuç bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor olmaz mı.daha yeni mücadele ettim ben kazandımRegle yakın içinize öküz kaçıyor mu sizin de durmadan iştahı var öküzün
Ben demin kurabiye yedim azıcık kaybettim bakalım bir hafta içinde kim kimin bileğini bükecekOluyor olmaz mı.daha yeni mücadele ettim ben kazandım
Evet diyette yarış iyidir insana hırs yaptırır.bu sayede hem kendimize hem birbirimize yardım ediyoruzBen demin kurabiye yedim azıcık kaybettim bakalım bir hafta içinde kim kimin bileğini bükecek
Eveeett benim 4 gün var 2 tatlı kaşığı nutella yedim zor tuttum kendimi daha da yememek içinRegle yakın içinize öküz kaçıyor mu sizin de durmadan iştahı var öküzün
Tabi spor yaptım ben büktümBen demin kurabiye yedim azıcık kaybettim bakalım bir hafta içinde kim kimin bileğini bükecek
Çizelgeye baktım hiç kg yok sende hedefe 2 kg görünüyor maşallah darısı başımaBen demin kurabiye yedim azıcık kaybettim bakalım bir hafta içinde kim kimin bileğini bükecek
Canım tartıldımOlur çok geçmiş olsun
Geçen haftayla aynı kalmıșsın o zamanyedikten sonramı tartıldın?Canım tartıldım
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
14:00 gibi
3 hurma ve türk kahvesi
17:00 ağırlık çalıştım
18:00 son öğün
Yağsız pilav
Somon
Brokoli
Tabağım küçüktü doymadım biraz pilav ve brokoli daha yedim bitince
Eki Görüntüle 3478288 Eki Görüntüle 3478289
Hepimizden çok kilo vereceksin bu gidişleeeAfiyet olsun
resmen yemege hasret kaldim ya yiyemiyorum hiç birşey bıktım bu durumdan
dün 64 bu gün 63Hepimizden çok kilo vereceksin bu gidişleee
Sabah uyandığımda çok su içtimGeçen haftayla aynı kalmıșsın o zamanyedikten sonramı tartıldın?
Tartida ayni kaldigin için sana da 10 bin adim vermeliyimSabah uyandığımda çok su içtim