- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.065
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.841
Günaydın, ben de şekersiz kahvemi içiyorum. İlk öğünümü 12de yiyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım koko 7 midyeÇok yememişindir birşey olmaz ya
Ben hiç sevmiyorum yaBenim canım sushi çekiyor feci halde ya neden bu kadar pahalı
Yeşil çay beni mahv etti ya bagirsak mide birakmadi bende çok içmebozdu beniGüno kızlar ekmeksiz kahvaltı yaptım bir tatlı kaşığı zeytinyağında 2 çırpılmış yumurta bol yesillik domates salatalık peynir yesil cay
Aaaa günde 1 kupa içiyorum sadece bildiğim iyi olduYeşil çay beni mahv etti ya bagirsak mide birakmadi bende çok içmebozdu beni
Kilona boyuna göre ideal kilonumu öğrenmek istiyorsun?Tam anlamadimdaKg çizelgesi haftanın hangi günü değişiyor sayın yöneticiler
Tablo ne zaman güncelleniyor demek istemiş benceKilona boyuna göre ideal kilonumu öğrenmek istiyorsun?Tam anlamadimda
Ne yedin gene kız de baakyımmHaftaya ben cezalı olacağım gibi geliyor bana
Yazcam durNe yedin gene kız de baakyımm
O belliydi zaten her çarşamba yenileniyor tabloda göre bilirsiniz cemre76Tablo ne zaman güncelleniyor demek istemiş bence
oyy oyy maşallah tabakların çok çeşitli geliyor bana ben alışmışım köfte salatlara haahahKahveyi çok abarttım bu sıralar ya sabah
iki kupa kahve içtim
12:30 ilk öğün
Benimki kruvasan alayım diyince hayır diyemedim
Kruvasan içine ıspanak ve fit salam
Domates
Süzme peynir
Zeytin
3 yumurta sadece beyazı
+ 1 kruvasan daha yedim bunun üzerine
Eki Görüntüle 3478544
Afiyet olsun ara sıra ola bilir devamli olmazsa birşey olmazKahveyi çok abarttım bu sıralar ya sabah
iki kupa kahve içtim
12:30 ilk öğün
Benimki kruvasan alayım diyince hayır diyemedim
Kruvasan içine ıspanak ve fit salam
Domates
Süzme peynir
Zeytin
3 yumurta sadece beyazı
+ 1 kruvasan daha yedim bunun üzerine
Eki Görüntüle 3478544