- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.661
Sen zaten zayiflamışsın yahu birde trip atiyor hedefine ulaşmışsin bizim hala kat edeceyimiz yol uzunGidiyorum ben bye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen zaten zayiflamışsın yahu birde trip atiyor hedefine ulaşmışsin bizim hala kat edeceyimiz yol uzunGidiyorum ben bye
abart abart ben resimde gayet normal bir vücut görüyorum gobekte yok kiKız görmüyor musun dötüm kocaman, kolumun arkasınsan bir hilal gibi doğmuş
Vücudun çok orantılı maşallah öyle şişman bir görüntü yok, benim üst bacaklarım bayağı kalın mesela senin gibi durmuyorum kilo alınca sen yine zayıf ince duruyorsun bütün olarakBiraz kalınca bir dal bir de bu açıdan bakalım
Konuşma benle bi daha sen bfbdbdKız görmüyor musun dötüm kocaman, kolumun arkasınsan bir hilal gibi doğmuş
Senin hedef tamamlandi yapayım mi tabloda?Gurur abidemiz olilk hedefe ulaşanımız millete motivasyon olsunsana inanamayanlar bir şaşırsinKonuşma benle bi daha sen bfbdbd
Vücudun çok orantılı maşallah öyle şişman bir görüntü yok, benim üst bacaklarım bayağı kalın mesela senin gibi durmuyorum kilo alınca sen yine zayıf ince duruyorsun bütün olarak
Ben ikinci halini daha seksi buldumSanıyorum ki şimdi daha anlaşılır oldu
Bende 70 kilo oldugumu görünce öyle oldum 63 64 saniyordum kendimi bir sure kendime gelemedimHa evet ama ikisi arasında 10 kg var gibi durmuyor bence de o konuda haklısınız zaten o yüzden anlamadan bu kadar kilo aldım. Bir tartıldım şokkk. Ben 65 falanım sanıyorudm
Cemrecim ben seni tabloya yazayim o zaman katilmak istiyorsan?Merhaba kahvaltı
2 yumurta yağsız omlet
Domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 ince dilim tb ekmegi
Yap kızSenin hedef tamamlandi yapayım mi tabloda?Gurur abidemiz olilk hedefe ulaşanımız millete motivasyon olsunsana inanamayanlar bir şaşırsin
durayım artık ama içim 52 diye bağırmakta. Ben ilk hedefim 55’i geçtim artık listeye dahil olmayayım.Duruyormusun yoksa devammi ona gore yazayim
Yürü knk gidelim bunların hepsi 1.80durayım artık ama içim 52 diye bağırmakta. Ben ilk hedefim 55’i geçtim artık listeye dahil olmayayım.
Şu grubu okuyup arkamızdan küfreden nice insanlar olduğundan eminim ama kanıtlayamam sinirlenmeyin arkadaşlar aça yakın az yemek yiyip her gün spor yapın
accessdenied çak beşlik sen de hedefe kafa atmışsın
Evet ya kavak gibi boylarıyla tepemize dikildiler ortaokulluların içinde kalan birinci sınıflar gibi göğe bakıyoruz şurdaYürü knk gidelim bunların hepsi 1.80
Olur tabiki boy 165Cemrecim ben seni tabloya yazayim o zaman katilmak istiyorsan?
Şimdiki kilonu boyunu birde hedef kilonu yaz
Tartılmayı unuttum Ama yaprak kımıldamadı bende bu hafta. Çünkü hiç kendi evimde değildim offf.@merymeryg Margaret Hale Processes @zeLina @MutluKedi Delirtiyor kikelomo @sapyoseksuel @La vie en Rosee @Marryyj accessdenied Günoo tartilar gelsinn
@Bllossom kuzu sen kaçtin söyle ekleyeyim ben unutmuşum şimdi istesemde bulamam
Maşallah söyleyin maşallahhEvet ya kavak gibi boylarıyla tepemize dikildiler ortaokulluların içinde kalan birinci sınıflar gibi göğe bakıyoruz şurda