- 17 Şubat 2015
- 7.469
- 19.542
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.621
Gece bi tartıya çıktım 53.8 gördümKızbrncr yeto nettin öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece bi tartıya çıktım 53.8 gördümKızbrncr yeto nettin öyle
Duruyormusun yoksa devammi ona gore yazayimEki Görüntüle 3477549
Bir tarafım artık durma zamanın geldi diyor bi tarafım da 52 diyor.
Senin hedefi 50 yazmışım tablodaKız bence yeto nettin öyle, beni geçmişin
Nasıllll nasıllll? Ben kışın verip yazın alıyorumKız çok zayıfladım birden, şuvan durdum ama kış gelii, göt göbeğe bağlamam an meselesi
60 inmek büyük başari bence bizim için.Bende 70 kiloydum ilk.Benim ilk hedefim 60 sonra 55
Ben istiyorum, ay çok zayıfsın biraz kilo al desinler istiyorum60 inmek büyük başari bence bizim için.Bende 70 kiloydum ilk.
57 durmayi duşunuyorum çok zayiflikta istemiyorum.
Bana da nasip olur muGece bi tartıya çıktım 53.8 gördüm
Derlerr yakında ah ne kadar zayiflamışsın keşke bende böyle zayif olsam yaaBen istiyorum, ay çok zayıfsın biraz kilo al desinler istiyorum
Olucakk bu gruptan kimse hedefe ulaşmadan çıkmayacakBana da nasip olur mu
Şüşko degiliz sadece biraz fazlaliklarimiz var ondan da yakinda kurtulucazG*tlü göbekli güncel fotomu bulursam atıcam inanırsınız o zaman şüşko olduğuma
Hadi inşallahOlucakk bu gruptan kimse hedefe ulaşmadan çıkmayacak
Keşke bende 5 ay önceki dogurduktan sonra çekseymişim kendimi ya bebeyle ugrasmaktan fotograf aklima gelmemiş farkimiz belli olurduKilo vereceğime inancım çok düşükmüş her zaman başlayıp başlayıp bıraktığım için, adam akıllı önce fotom yok. Boydan çekinmiyordum zaten hiç ya insan bi önce fotosu çeker, bi tane var sadece önden. Eşimin galerisini kurcalayıp bi kaç boydan fotomu bulmalıyım
Canım sabah çocuğu götürürken anahtarı almamışım eşim gelene kadar kucukle disarda kaldım sonra eve girdim hazırlandım çıktım. Öğleden sonra atayım ben@merymeryg @Margaret Hale Processes Z zeLina @MutluKedi Delirtiyor kikelomo @sapyoseksuel @La vie en Rosee @Marryyj @accessdenied Günoo tartilar gelsinn
@Bllossom kuzu sen kaçtin söyle ekleyeyim ben unutmuşum şimdi istesemde bulamam
Tamam canımCanım sabah çocuğu götürürken anahtarı almamışım eşim gelene kadar kucukle disarda kaldım sonra eve girdim hazırlandım çıktım. Öğleden sonra atayım ben
Benim otururken bi fotom var herhalde doğumdan bir buçuk iki ay sonra, bacaklarımın kalınlığına şok geçirdim. Kilo vermeden ben iyiyim ya o kadar kilom yok hala zayıf görünüyorum falan diyordum, şu an görünce baya bildiğin şişmanmışım. İnsan kendini doğru değerlendiremiyor önce sonra fotoğrafları olmadan, şimdi çekmeye çalışıyorum vakit buldukça.Keşke bende 5 ay önceki dogurduktan sonra çekseymişim kendimi ya bebeyle ugrasmaktan fotograf aklima gelmemiş farkimiz belli olurdu
Öyle benim hastane çıkışında foto var ama orda ödemim falan çok yaniBenim otururken bi fotom var herhalde doğumdan bir buçuk iki ay sonra, bacaklarımın kalınlığına şok geçirdim. Kilo vermeden ben iyiyim ya o kadar kilom yok hala zayıf görünüyorum falan diyordum, şu an görünce baya bildiğin şişmanmışım. İnsan kendini doğru değerlendiremiyor önce sonra fotoğrafları olmadan, şimdi çekmeye çalışıyorum vakit buldukça.
O sayılmaz tabii ki tam doğum sonrası ödem olur, ben de bayağı şiştim doğum sonrası yusyuvarlak olmuştum. Ay ben hastaneden ayrılırken eşim çocuğu tutuyor ana kucağında benim zaten alt taraf dağılmış canım yanıyor ayakta zor duruyorum, asansördeyiz yaşlı kadının biri göbeğimi gösterip içerde bi tane daha mı var diyip gülmesin miÖyle benim hastane çıkışında foto var ama orda ödemim falan çok yani