- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.581
Salatanın içine mantı koyma isteği çık aklimdanSalata diye kendime hak bildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salatanın içine mantı koyma isteği çık aklimdanSalata diye kendime hak bildim
Aşkım 57.6 yım suan kv da kalmaya devaö ajsjjzAhahaha aşko ben iki gruptayim bugün tartıldım zaten çaktırma yeni hedefe odaklanıyorum şuan accessdenied duymasın ama bak hee. Sstt kizz @Depresif Penguen senden naber Kiss grubumuzun 45 kilosu yiyip yiyip kilo almaya iyi seni elime geçirsem senide pataklayacam sen nerdesin bakemm su bakimm kim kaldı geriye hehh kız kaynanasinda kaliyordu adını unuttum ahahahah adını hatırlamıyorum ama kaynanasinda kaldığını ve 59 kilo olup 53 e inmek istediğini hatırlıyorum hadi onuda siz bulun bana ahahahaha birdeee biri daha vardi Processes pisstt kız naber sennen aynı kiloyduk kizz naber şuan kaç kilosun ben seyy aahahah demem yarın dicimm şaka şaka kız hatırladım seni bilerek yazmadım kaynanasinda kalan Bllossom
Kuzu ben dün attım onu yazar mısın tartı günlerim pztM merymeryg Margaret Hale Bllossom Delirtiyor accessdenied Turunc chemist MutluKedi yosunlupapatya M Marryyj Z zeLina La vie en Rosee Processes Yarın tarti günü aşkolar bilginize
Ne zaman atdın ben görmedim mi?hatirlamiyorum şuanKuzu ben dün attım onu yazar mısın tartı günlerim pzt
Inșallahben geç gire bilirim siz tartilari atarsiniz amaHadi bakalım eksileri görürüz inşallah
100gram vermişsin geçen hafta 77.700 ama almamişsin bu da iyi bu hafta dikkat et canimBenim son durum bu stresten yiyorum ve yemekten sonra da uzanıyorum @Infinite Soul
Tamamfir şef100gram vermişsin geçen hafta 77.700 ama almamişsin bu da iyi bu hafta dikkat et canim
Yarın çekip atayım olur mu sabah unuttumM merymeryg Margaret Hale Processes Z zeLina MutluKedi Delirtiyor kikelomo sapyoseksuel La vie en Rosee M Marryyj accessdenied Günoo tartilar gelsinn
Bllossom kuzu sen kaçtin söyle ekleyeyim ben unutmuşum şimdi istesemde bulamam
Sen şüşko değilsin ki uydurmaaHerkes zayıf ben gidip kendime yeni bir şüşkolar grubu kurcam
69 kiloyumSen şüşko değilsin ki uydurmaa
Normalsin canım aynı boydayız o zaman da enfes duruyosundur:)Herkes zayıf ben gidip kendime yeni bir şüşkolar grubu kurcam