- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.601
Tamam yarin mutlaka at amaYarın çekip atayım olur mu sabah unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yarin mutlaka at amaYarın çekip atayım olur mu sabah unuttum
160 bile yokum ve 81 kiloyum bence o grubu ben kurayım69 kiloyum
Sen ilk zamanlar çok iyi kilo veriyordun yine ayni kararlilikla başlasan verirsinHerkes zayıf ben gidip kendime yeni bir şüşkolar grubu kurcam
Ben tartıldım da foto yok ben de sabah çeksem ya da direkt söylesem olmaz mı 80.8 dim sabahTamam yarin mutlaka at ama
Kurarsan gelirim şüşko olmak da güzel oluyor bazen160 bile yokum ve 81 kiloyum bence o grubu ben kurayım
Sabah çekip atarsin canim sende öyle yazarim ikinizideBen tartıldım da foto yok ben de sabah çeksem ya da direkt söylesem olmaz mı 80.8 dim sabah
İnşallah. Bu sefer spor da yapıyorum düzenli. Vermem lazım. Ama haftaya tatile gidiyorum yine az yicem otelde söz.Sen ilk zamanlar çok iyi kilo veriyordun yine ayni kararlilikla başlasan verirsin
Yeni grup kurarsaniz yaziklarr olsunnn bu grubun nesi var püüKurarsan gelirim şüşko olmak da güzel oluyor bazen
Valla ben bilmem tartida hiç kilo vermeyen 10bin adim atar bunu düşün yeme yavİnşallah. Bu sefer spor da yapıyorum düzenli. Vermem lazım. Ama haftaya tatile gidiyorum yine az yicem otelde söz.
Ben haftada 2 gün 1 saat pilates yapıyorum sayılma mı?Valla ben bilmem tartida hiç kilo vermeyen 10bin adim atar bunu düşün yeme yav
Akilli saatin varmi onunla belgelersen olur diğer üyelere haksizlik olmasin hepimiz resimle kanitlamaliyiz çunki.Yürüyemenler 1saat lesliede yapa bilir ama işte kanitlama şartliya.Çok şeffaf bir grubuzBen haftada 2 gün 1 saat pilates yapıyorum sayılma mı?
Akıllı saatim bozuldu, yenisini alamadım henüz param yok ben en iyisi ceza yememeye bakayımAkilli saatin varmi onunla belgelersen olur diğer üyelere haksizlik olmasin hepimiz resimle kanitlamaliyiz çunki.Yürüyemenler 1saat lesliede yapa bilir ama işte kanitlama şartliya.Çok şeffaf bir grubuz
Kurucusu yook kurucusu nerde accessdenied püüühYeni grup kurarsaniz yaziklarr olsunnn bu grubun nesi var püü
100gram versen yırtıryorsunAkıllı saatim bozuldu, yenisini alamadım henüz param yok ben en iyisi ceza yememeye bakayım
Kız çok zayıfladım birden, şuvan durdum ama kış gelii, göt göbeğe bağlamam an meselesiKurucusu yook kurucusu nerde accessdenied püüüh
Artık grup devredildi bunu kabul edin herşey bendeacces kilo alana kadar buraya uğramaz ara sira hello yapip gider vefasız kadın accessdeniedKurucusu yook kurucusu nerde accessdenied püüüh
Kiz naptin Türkiyede durmadan koştunmuKız çok zayıfladım birden, şuvan durdum ama kış gelii, göt göbeğe bağlamam an meselesi
HabahsbhsjdjdhjfjfKiz naptin Türkiyede durmadan koştunmu
M merymeryg @Margaret Hale Processes @zeLina @MutluKedi Delirtiyor @kikelomo @sapyoseksuel @La vie en Rosee @Marryyj accessdenied Günoo tartilar gelsinn
@Bllossom kuzu sen kaçtin söyle ekleyeyim ben unutmuşum şimdi istesemde bulamam
Kız bence yeto nettin öyle, beni geçmişinEki Görüntüle 3477549
Bir tarafım artık durma zamanın geldi diyor bi tarafım da 52 diyor.