- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.641
Çabuk bakın silicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdee kaçırdım mıÇabuk bakın silicem
Hadsizmiş o birazO sayılmaz tabii ki tam doğum sonrası ödem olur, ben de bayağı şiştim doğum sonrası yusyuvarlak olmuştum. Ay ben hastaneden ayrılırken eşim çocuğu tutuyor ana kucağında benim zaten alt taraf dağılmış canım yanıyor ayakta zor duruyorum, asansördeyiz yaşlı kadının biri göbeğimi gösterip içerde bi tane daha mı var diyip gülmesin mi
69 ken daha zayıfsın ndndndÇabuk bakın silicem
Onu da seneye saklıyorum 1 yaş olsun aralarında diye deseydinO sayılmaz tabii ki tam doğum sonrası ödem olur, ben de bayağı şiştim doğum sonrası yusyuvarlak olmuştum. Ay ben hastaneden ayrılırken eşim çocuğu tutuyor ana kucağında benim zaten alt taraf dağılmış canım yanıyor ayakta zor duruyorum, asansördeyiz yaşlı kadının biri göbeğimi gösterip içerde bi tane daha mı var diyip gülmesin mi
Vallahi biliyordum incecik dal gibi durduğunu, bi de şüşkoyum diyooBöyle bakınca da sanki aynı gibi jdhshe
10 kiloyu kafana aldın heralde, fotoda bi orası yok ncjcjcBöyle bakınca da sanki aynı gibi jdhshe
Fotodan bence o, kızın koluyla orantılarsan bacağımı farkı göreceksin69 ken daha zayıfsın ndndnd
Bunlar ptokovatör kardişimmmVallahi biliyordum incecik dal gibi durduğunu, bi de şüşkoyum diyoo
Vallahi yaa ben şimdi bi önce fotomu atarsam görürsünüz şişkoyuBunlar ptokovatör kardişimmm
Ne kadar terbiyesiz bir kadinO sayılmaz tabii ki tam doğum sonrası ödem olur, ben de bayağı şiştim doğum sonrası yusyuvarlak olmuştum. Ay ben hastaneden ayrılırken eşim çocuğu tutuyor ana kucağında benim zaten alt taraf dağılmış canım yanıyor ayakta zor duruyorum, asansördeyiz yaşlı kadının biri göbeğimi gösterip içerde bi tane daha mı var diyip gülmesin mi
kiz 2 dakika şimdi olmuş ışın hizi yokya bizde ben goremedimBöyle bakınca da sanki aynı gibi jdhshe
Biraz kalınca bir dal bir de bu açıdan bakalımVallahi biliyordum incecik dal gibi durduğunu, bi de şüşkoyum diyoo
boyda 1.69 o yüzden kilo olsa da belli olmuyor bu da bir avantaj işte benim içinde öyle69 ken daha zayıfsın ndndnd
Ya bırah şüşko görmesek bfbfbFotodan bence o, kızın koluyla orantılarsan bacağımı farkı göreceksin
Bu kilomu şimdi bizimde dalgami geçiyonBiraz kalınca bir dal bir de bu açıdan bakalım
Gidiyorum ben byeboyda 1.69 o yüzden kilo olsa da belli olmuyor bu da bir avantaj işte benim içinde öyle
Delirtti gene beniBiraz kalınca bir dal bir de bu açıdan bakalım
Kız görmüyor musun dötüm kocaman, kolumun arkasınsan bir hilal gibi doğmuşBu kilomu şimdi bizimde dalgami geçiyon