- 15 Şubat 2013
- 24.396
- 91.851
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.421
Au Mune ne güzel heyecanlar yaTeşekkür ederim ablacım iyiyim, sen nasılsın?
Kuzucum aranızda olmak isterim elbette ama Eylül-Ekim ayları biraz yoğun geçecek, kızımın evi tutuldu, eşyaları geliyor, iki eve bölündüm bu ara, resmi olarak katılamayabilirim ama gırgırına kilo fotosu atarım, muhabbete selam vermeye gelirim, çocuğumu evlendirip yerine yerleştirince listeye girme işini tekrar konuşsak mahsuru olur mu sizin için?
Tamam canımForuma girdikçe gelirim kuzum
canim hedefini ve boyunuda yaz ekleyiyim tabloyaEvvet sabah tartıldım güncelim 67
1.66canim hedefini ve boyunuda yaz ekleyiyim tabloya
Ben kendimi yüz yıldır 160 sanıyordum 158 mişim püğğğ güncel kilom 55, hedefi 52 ye çektim. inemem büyük ihtimal ama olsun hedef olsun (Bu yola baş koyduğumda 61 kiloydum).accessdenied boyunu söylermisin
Delirtiyor boy kilo hedef
Processes boy kilo hedef Turunc chemist
@Margaret Hale boy
bir tek sizinkiler kaldı
Çektin mi uzadın mı ben çektimBoyu yazmamısım yeniden ölçüldüm 162 cıktım
Valla bilmiyorum diyetisyen ölçtü ajajsjsÇektin mi uzadın mı ben çektim
63.700 gramım şuan boy 1.58 / hedef 55@Margaret Haleyosunlupapatya accessdenied Processes @Ilkaskimm Turunc chemist Z zeLina kikelomo Bllossom @Luckk M merymeryg MutluKedi Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
@sapyoseksuel cezan bitince sende gel kız
Ben hak verdim
Regl öncesi gelen acıkma ataklarını durdurmazsam ben
Hemen geliyorummm paylaşımlarla
Gel gel grup canlansın herkes sessiz sedasız böyle olmaz ki konuşalim eglenelim zayiflayalim yoksa herkes unuturHemen geliyorummm paylaşımlarla
Ay ben sabah birazcık kahvaltıda ekmeği kaçırdım ya
Birşey olmaz bazen kaçamaklar ola biliyor önemli olan sürekli olmasınAy ben sabah birazcık kahvaltıda ekmeği kaçırdım yaşimdi bi sütlü kahve içeceğim
Ben muhtemelen bu haftayı atlattıktan sonra bi tık daha sıkı yaparım çünkü bu hafta şehir dışı misafirlerim falan olacak . Biraz düzen kuramayabilirimBirşey olmaz bazen kaçamaklar ola biliyor önemli olan sürekli olmasın
Ballikom akşam yazacam menü ve spor bildirimlerini ben gün içinde evde olamıyorum teli de pek elime alamıyorum ama yarın işyerinde daha rahat olur yazarım ahahah evde mesaim daha çok oluyor yahu şimdi çocuğun okul alışverişi filan öyle yani