- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.381
Yaptığın kaslardandır o. Biz yiyip içip yatıyoruz.Yaş ilerledikçe eski kilolarda olunca çok farklı görünuyoruz bunuda unutma ben 62 kiloydum en zayıf simdikinden daha kiloluymuşum sanki şu anda 74 üm düşün :)
Boyunuz kaç?Hiç 74 gibi gözükmüyorsunuz amaYaş ilerledikçe eski kilolarda olunca çok farklı görünuyoruz bunuda unutma ben 62 kiloydum en zayıf simdikinden daha kiloluymuşum sanki şu anda 74 üm düşün :)
1.70 iste onu diyorum kilo aslında çokda önemli değil spora başladığımda da 78 civarıydim ama önce sonra arasında dünya kadar fark var şu anda :) profilimde fotom var don sütyen olduğu icin atamiyorum burayaBoyunuz kaç?Hiç 74 gibi gözükmüyorsunuz ama
Haklısınız benimde boy 1.70 şuan dogum kilom var 70 kilodan 65 indim ama yine de kilom o kadar gözükmuyor belli olmuyor çok yani sezeryan göbüşüm belli olan1.70 iste onu diyorum kilo aslında çokda önemli değil spora başladığımda da 78 civarıydim ama önce sonra arasında dünya kadar fark var şu anda :) profilimde fotom var don sütyen olduğu icin atamiyorum buraya
Ben zaten zayıflamak istemiyorum kaslarımı daha da geliştirip deforma olan yerlerimi daha iyi yapmaya uğraşiyorum şu andaki halimden de gayet memnunum spora her yönden bana çok iyi geliyorHaklısınız benimde boy 1.70 şuan dogum kilom var 70 kilodan 65 indim ama yine de kilom o kadar gözükmuyor belli olmuyor çok yani sezeryan göbüşüm belli olan
Şuan siz gayet iyi gözūkuyorsunuz bence bu kilo size yakışıyor fazla zayiflayinca da insan iyi gözükmuyor.
Doğru yapiyorsunuz valla keşke bizde yapsakBen zaten zayıflamak istemiyorum kaslarımı daha da geliştirip deforma olan yerlerimi daha iyi yapmaya uğraşiyorum şu andaki halimden de gayet memnunum spora her yönden bana çok iyi geliyor
Askim 59.8 çıkmıştım hedef 53kg yineMargaret Hale @yosunlupapatya accessdenied Processes I Ilkaskimm Turunc chemist Z zeLina kikelomo Bllossom Luckk M merymeryg MutluKedi Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
@sapyoseksuel cezan bitince sende gel kız
Tamam canımAskim 59.8 çıkmıştım hedef 53kg yine
Pazartesi günleri diyetisyene gidip tartılıyorum pzt atarım ben tartıyı
Biz hangi gün atacağız tartilari. Ona göre bir iki gün önceden hazırlık yapalımTamam canım
Aaaa beni unutmuşsun inanmıyorumMargaret Hale @yosunlupapatya accessdenied Processes I Ilkaskimm Turunc chemist Z zeLina kikelomo Bllossom Luckk M merymeryg MutluKedi Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
@sapyoseksuel cezan bitince sende gel kız
Unutmadum kiz unuturmuyum hiç yazicam şimdi tabloyu duzenliyorumAaaa beni unutmuşsun inanmıyorumkilom 77.7
Hedef 60
Boy 1.69
Boyu yazmamısım yeniden ölçüldüm 162 cıktımTamam canım
Tamam canımUnutmadum kiz unuturmuyum hiç yazicam şimdi tabloyu duzenliyorum
boy kaçti kiz sendeİlk hedefim 60. Sonra 55.