- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.401
Hayırlı olsun yeni gorevin canım. Kaçamak yaparsak ne ceza vereceksin bize@accessdenied boyunu söylermisin
@Delirtiyor boy kilo hedef
@Processes boy kilo hedef
Margaret Hale boy
bir tek sizinkiler kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun yeni gorevin canım. Kaçamak yaparsak ne ceza vereceksin bize@accessdenied boyunu söylermisin
@Processes boy kilo hedef
Margaret Hale boy
bir tek sizinkiler kaldı
Evettt hemen yazıyorumM merymeryg
@Ilkaskimm
@MutluKedi Luckk @yesa
siz devam edicekmisiniz grupta ?yeniden diyete başlıyoruz kaldigimiz yerden
Eskiden nasılsa öyle tarti atmayana 10bin adim cezasi işte korkmayin yeni birsey yokHayırlı olsun yeni gorevin canım. Kaçamak yaparsak ne ceza vereceksin bize
hedef kilon?
65hedef kilon?
Merhaba canım ben şimdilik devam etmeyeceğim,devam etmek istediğimde size yazacağım her şey istediğiniz gibi olsun süreç çok güzel geçsinM merymeryg
@Ilkaskimm
@MutluKedi Luckk @yesa
siz devam edicekmisiniz grupta ?yeniden diyete başlıyoruz kaldigimiz yerden
Tamam tartıysa sorun yok.Eskiden nasılsa öyle tarti atmayana 10bin adim cezasi işte korkmayin yeni birsey yok
Boy 163.@accessdenied boyunu söylermisin
@Processes boy kilo hedef Turunc chemist
Margaret Hale boy
bir tek sizinkiler kaldı
Tamam canimMerhaba canım ben şimdilik devam etmeyeceğim,devam etmek istediğimde size yazacağım her şey istediğiniz gibi olsun süreç çok güzel geçsin
Düzenli olun canimi yiyinTamam tartıysa sorun yok.
Meşgul siz devam edersiniz ben ara ara uğramaya çalışırım.
Tamam özletme kendiniMeşgul siz devam edersiniz ben ara ara uğramaya çalışırım.
Teşekkür ederim ablacım iyiyim, sen nasılsın?Mune Selam abla nasılsın?Sana sormasam olmazdi eylülde yine bizimlemisin yoksa degilmisinseninle grubun tadı bir başkaydi yalan yok
Iyiyim ablacım sağolTeşekkür ederim ablacım iyiyim, sen nasılsın?
Kuzucum aranızda olmak isterim elbette ama Eylül-Ekim ayları biraz yoğun geçecek, kızımın evi tutuldu, eşyaları geliyor, iki eve bölündüm bu ara, resmi olarak katılamayabilirim ama gırgırına kilo fotosu atarım, muhabbete selam vermeye gelirim, çocuğumu evlendirip yerine yerleştirince listeye girme işini tekrar konuşsak mahsuru olur mu sizin için?
Evvet sabah tartıldım güncelim 67Selam canım devam edicekmisin bizimle?
Foruma girdikçe gelirim kuzum