- 18 Ağustos 2022
- 2.894
- 8.811
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.361
Ay bir an önce yapalım listeyi lütfen ben çok fena saldımmAllah yüzümüzü kara çıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir an önce yapalım listeyi lütfen ben çok fena saldımmAllah yüzümüzü kara çıkarmasın
Kazen abi devretdikden sonra yapıcam hemen merak etmeyinÇok uzun sürmez herhaldeAy bir an önce yapalım listeyi lütfen ben çok fena saldımm
Yemiyoruz kankaKız senin hedef 55 ne ara 50 oldun maşallah yav ne yapiyorsunuz ne içiyorsunuz bize de söyleyin
Ay yohh geri bir haftada 52.5 olmuşum hatta bugün ki yediklerimden sonra belki de53 yarın sabah ajj karnına tartı resmi atarım ama sorry yaa seni sandım ben de 45 kilo olan Depresif Penguen di senin yaz boyu diyet yaptın spor ettin kafam karıştı pardonn50 kilo olup insanlara pis zayıf diyemezsiniz hanımefendi
SelammlarrrMargaret Hale yosunlupapatya accessdenied Processes I Ilkaskimm Turunc chemist Z zeLina kikelomo Bllossom Luckk M merymeryg MutluKedi Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
sapyoseksuel cezan bitince sende gel kız
Margaret Hale yosunlupapatya accessdenied Processes I Ilkaskimm Turunc chemist Z zeLina kikelomo Bllossom Luckk M merymeryg MutluKedi Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
Selam canım devam edicekmisin bizimle?Selammlarrr
Güncel kilom 71,7Margaret Hale yosunlupapatya accessdenied Processes I Ilkaskimm Turunc chemist Z zeLina kikelomo Bllossom Luckk M merymeryg MutluKedi Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
Günaydın afiyet olsunGünoo kolay gelsin bacıkolarım şoyle bir kahvaltı tabağı yapın bakim kendinize
hedefin kaçGünoooo. Evden çıkmadan önce tartışmıştım ama çekmedim. Bu sefer diyete 63.8 ile başlayacağım.
İlk hedefim 60. Sonra 55.hedefin kaç
Yok olmak mi istiyorsunuz hanfendüİlk hedefim 60. Sonra 55.
Çocuktan önce öyleydim ama. 55 uzak bir hayal olabilir ama en azından 60 olmam lazım.Yok olmak mi istiyorsunuz hanfendü
Yaş ilerledikçe eski kilolarda olunca çok farklı görünuyoruz bunuda unutma ben 62 kiloydum en zayıf simdikinden daha kiloluymuşum sanki şu anda 74 üm düşün :)Çocuktan önce öyleydim ama. 55 uzak bir hayal olabilir ama en azından 60 olmam lazım.