- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.341
İki çocuklu anne sendromu bu. Nerden bildigimi sormaSpora çok üşeniyorum ya zaman buldummu kendimi yataga atip dinlenmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki çocuklu anne sendromu bu. Nerden bildigimi sormaSpora çok üşeniyorum ya zaman buldummu kendimi yataga atip dinlenmek istiyorum
Kızzz ne güzel vermisssin he
Çak beşlik hedefi güncelliyoruz o zaman
Ben dün tartiyi attim 65.450. hedefte 57 olsun bana yeterliKızlar kusura bakmayın anca girebildim. Yolun yorgınluğunu atamadım üstümden hep yorgunum 2 gündür. Bu girişte ki listeyi komple silip baştan yapalım mı? Geçen dönemden herkes gelmiycek yeniler gelicek falan, çorbaya dönmesin, taze başlangıç yapalım
Birileri beni unutmuş sankimKızlar herkesi etiketleyelim yarın sabah tartıları atalım olur mu
Kimse kimseyi etiketlememiş ki gören geliyor unutmayız herkes gelsin yazalım da üste çıksın konumuz .Birileri beni unutmuş sankim
Sus kız kaç kiloydun sen 45miydin pis zayıf seni accessdenied beni unutamaz bikerem hihh hem acsess ben yaz boyu diyet yaparken sen anacugubla dondurmalar yemiyormuydun yaa ne ara 55 oldun bakım sen yoksa bizimi yiyorsun spor edip edip İzmir sıcağında eğer öyleyse bilelim hani günde beş mile lesliler saatlerce yürüyüşler yapıp aç gezip 50 yi gördüm bir hafta tatile gidip geli geri 52.50 olmuşum yaa sen bunu bir ayda nasıl şeyettin kız becerdinnKimse kimseyi etiketlememiş ki gören geliyor unutmayız herkes gelsin yazalım da üste çıksın konumuz .
Ya sigarayı bırakmıştım bi miktar onun kilosuydu bende ki. Yazın maalesef içince eski kiloma geri döndümSus kız kaç kiloydun sen 45miydin pis zayıf seni accessdenied beni unutamaz bikerem hihh hem acsess ben yaz boyu diyet yaparken sen anacugubla dondurmalar yemiyormuydun yaa ne ara 55 oldun bakım sen yoksa bizimi yiyorsun spor edip edip İzmir sıcağında eğer öyleyse bilelim hani günde beş mile lesliler saatlerce yürüyüşler yapıp aç gezip 50 yi gördüm bir hafta tatile gidip geli geri 52.50 olmuşum yaa sen bunu bir ayda nasıl şeyettin kız becerdinn
Siğara içince zayıflıyormusunYa sigarayı bırakmıştım bi miktar onun kilosuydu bende ki. Yazın maalesef içince eski kiloma geri döndüm
50 kilo olup insanlara pis zayıf diyemezsiniz hanımefendiSus kız kaç kiloydun sen 45miydin pis zayıf seni accessdenied beni unutamaz bikerem hihh hem acsess ben yaz boyu diyet yaparken sen anacugubla dondurmalar yemiyormuydun yaa ne ara 55 oldun bakım sen yoksa bizimi yiyorsun spor edip edip İzmir sıcağında eğer öyleyse bilelim hani günde beş mile lesliler saatlerce yürüyüşler yapıp aç gezip 50 yi gördüm bir hafta tatile gidip geli geri 52.50 olmuşum yaa sen bunu bir ayda nasıl şeyettin kız becerdinn
Allah yüzümüzü kara çıkarmasınKızlar konuyu daha sistemli çekip çevireceğini düşündüğüm için Kazen’e rica ettim Infinite Soul devralıcak liste takibini. Çok düzenli giremiyorum bi türlü. O daha düzenli takibimizi yapar eminim
Kız senin hedef 55 ne ara 50 oldun maşallah yav ne yapiyorsunuz ne içiyorsunuz bize de söyleyinSus kız kaç kiloydun sen 45miydin pis zayıf seni accessdenied beni unutamaz bikerem hihh hem acsess ben yaz boyu diyet yaparken sen anacugubla dondurmalar yemiyormuydun yaa ne ara 55 oldun bakım sen yoksa bizimi yiyorsun spor edip edip İzmir sıcağında eğer öyleyse bilelim hani günde beş mile lesliler saatlerce yürüyüşler yapıp aç gezip 50 yi gördüm bir hafta tatile gidip geli geri 52.50 olmuşum yaa sen bunu bir ayda nasıl şeyettin kız becerdinn