- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.301
Amin canım benim sağolAllah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim sağolAllah kolaylık versin
Küçük bebekle diyet olmaz zaten daha erken senin bir sene sıkma kendiniValla susuzluktan mahv olmuştuk serin serin aldık içtik sabahtan beri doktordaydık aç susuz bir hal olduk yani
Öyle tabi haklısın ama işte emziremedigim için yavaştan veriyim diyorum bakalim zamanla ne oluyor öyle aman aman çok kilomda yok ama işte eskisine dönmek istiyor insanKüçük bebekle diyet olmaz zaten daha erken senin bir sene sıkma kendini
Tabi ki verirsin 5 ay çok yeni bebek ayaklandıkça hızlanır süreç.Öyle tabi haklısın ama işte emziremedigim için yavaştan veriyim diyorum bakalim zamanla ne oluyor öyle aman aman çok kilomda yok ama işte eskisine dönmek istiyor insan
Inşallah canım bakalım hayırlısı sen hiç kilo verdinmi grubun aktif olmadigi zamanlarda?Tabi ki verirsin 5 ay çok yeni bebek ayaklandıkça hızlanır süreç.
spora devam ettim yediğklerime dikkat ettim korumaya aldım. 2 daha gitse baya iyi duracak.Inşallah canım bakalım hayırlısı sen hiç kilo verdinmi grubun aktif olmadigi zamanlarda?
Benim yeni durum bu şimdi tok karınla tartıldım yarın evde olmayacam çünkü beni guncellersin olur muKızlar herkesi etiketleyelim yarın sabah tartıları atalım olur mu
Bende sözde gidiyorum da verdiklerini uygulamıyorum çünkü hepsinde ekmek var ben bı parca yersem kimse tutamaz beniKızlarrr diyetisyene gidiyorum yine 59.8 çıktım çekemedim tartıyı fotisi var atarım müsait olunca
Uyacağım ya bu diyetisyen bana 2kg verceksin dedi fazlası yok dedi anlamadım haftaya konusucam yineBende sözde gidiyorum da verdiklerini uygulamıyorum çünkü hepsinde ekmek var ben bı parca yersem kimse tutamaz beni
2 hafta da ne kadar kilo verilir senceUyacağım ya bu diyetisyen bana 2kg verceksin dedi fazlası yok dedi anlamadım haftaya konusucam yine
Max 2 kg verilir2 hafta da ne kadar kilo verilir sence
Unuttum, evden çıktım. Bir daha ne zaman girerim Allah bilir ajskkd ama gün bitmeden tartılırım.Margaret Hale Tarti günü başlıyoruz nerdesin lokumum