-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.061
Hiç unutmam yıllar önce bekardim bana dedi ki biriyle tanışacaksınız bu aralar yüzük falan takılacak sonra iki erkek çocuk olacak ama önce zor zamanlar gecireceksin dedi ve ne dediyse de çıktıBiliyo mu kız bari çıkıyo mu?
Bunu diyen falcı bacı mı kuzen miHiç unutmam yıllar önce bekardim bana dedi ki biriyle tanışacaksınız bu aralar yüzük falan takılacak sonra iki erkek çocuk olacak ama önce zor zamanlar gecireceksin dedi ve ne dediyse de çıktı
Kuzen soyledi bunuBunu diyen falcı bacı mı kuzen mi
Ya kuzen dediğin böyle olmalıKuzen soyledi bunu
Kiz buna musallat olmasalar çok iyi de işteYa kuzen dediğin böyle olmalıben de niye yok, benim ki anca içer diker kafaya lık lık sonra hiç bi numara yok
Kız fal öğren sen kuzenden,bırak büyüyü napcazKiz buna musallat olmasalar çok iyi de işteannesi yani teyzem geçenler de geldi kurşun falan döktük yakında büyü işlerine gircem tobe tobe
Benim aklım ermiyor ben korkarım üç harflilerdenKız fal öğren sen kuzenden,bırak büyüyü napcaz
Biz ara verdik çünkü herkes bı yere dağıldı kimisi tatilde falanSayfaya girdim bu aralar zayıflamaya karar verdiğim için dikkatimi çekti lakin tablo da şişman kimseyi göremedim nerden atsam kendimi
Ay kekeme yapacak çocuğuBenim aklım ermiyor ben korkarım üç harflilerdenbı gece oğlumu emziriyordum tam uyuya kalmıştı karanlık bı odaydi sonra eşim kapıdan beni izliyormuş tabi ben de o sırada ilahi falan söylüyorum yeminle cin var diye bı bağırdım çocuk korkudan uyandı ağladı eşim daha çok korktu diyo nerde dedim Allah seni kahretsin ne işin var orda diye lambayı falan açtı gülme krizine girdi
Uyurken bile bı elim hep telefonun köşesinde hemen ışık acabileyim diye ve en ufacık seste kalkıyorum daha da uyuyamıyorumAy kekeme yapacak çocuğu
93 kiloydum 1 haftayı geçti dikkat ediyorum 89 kiloyum şuan boyum 150 kilom çok fazla yaniBiz ara verdik çünkü herkes bı yere dağıldı kimisi tatilde falankaç kilosun sen
Güzel haber alacaksın diye yorumladım kavga kısmına inanma geç.Benim falcı bacı içimi kararttı hem güzel haber alacan Şubat'tan sonra diyor hemde eşinle veya ailesiyle kavga etcen diyorfala inanma falsizda kalma
Üç vakte kadar sen de bizden olacaksın gel canımSayfaya girdim bu aralar zayıflamaya karar verdiğim için dikkatimi çekti lakin tablo da şişman kimseyi göremedim nerden atsam kendimi
Kız saçmalama korkma evde eşin var sonuçta. Niye uğraşsınlar senle? Uğraştılar mı daha önceUyurken bile bı elim hep telefonun köşesinde hemen ışık acabileyim diye ve en ufacık seste kalkıyorum daha da uyuyamıyorum
Bebek nasıl? Allah bağışlasın93 kiloydum 1 haftayı geçti dikkat ediyorum 89 kiloyum şuan boyum 150 kilom çok fazla yani
Bak ne güzel veriyorsun işte93 kiloydum 1 haftayı geçti dikkat ediyorum 89 kiloyum şuan boyum 150 kilom çok fazla yani
Çok ihtiyacım var vermem lazımGüzel haber alacaksın diye yorumladım kavga kısmına inanma geç.
Falcı bacıdan çok az fal açtım inanmam öyle şeylere. Birinde Evleneceksin dedi evlendim, diğerinde oğlun olacak yazdı hamileliğie bile niyetim yoktu ama zaten kaç ihtimal var ki yani
Ben rüyamda gördüm işin garip tarafı ikisini de. Ben de ulvi sayılrım.
Üç vakte kadar sen de bizden olacaksın gel canım
Olm herşeyi bilmiş bu falcı bacı daha ne desin? Belki bekarsın belki 60 yaşındasın, herkese tutmaz ki oğlun olacak demekGüzel haber alacaksın diye yorumladım kavga kısmına inanma geç.
Falcı bacıdan çok az fal açtım inanmam öyle şeylere. Birinde Evleneceksin dedi evlendim, diğerinde oğlun olacak yazdı hamileliğie bile niyetim yoktu ama zaten kaç ihtimal var ki yani
Ben rüyamda gördüm işin garip tarafı ikisini de. Ben de ulvi sayılrım.
Üç vakte kadar sen de bizden olacaksın gel canım
Çok hatırlamıyorum sanki bazı bilgileri giriyorduk ya.Olm herşeyi bilmiş bu falcı bacı daha ne desin? Belki bekarsın belki 60 yaşındasın, herkese tutmaz ki oğlun olacak demek