- 19 Nisan 2022
- 4.029
- 43.154
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.041
Daha eylülün ortasına kadar kimse gelmez buralaraHaberim varyine yeniden başlar artık herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha eylülün ortasına kadar kimse gelmez buralaraHaberim varyine yeniden başlar artık herkes
Boş ver işime geliyor eylülde dogum gunum var yerim kiDaha eylülün ortasına kadar kimse gelmez buralara
Daha dönmedim ama en son 66 kiloydumkaç kilo döndün anacığının yanından de bakayım hele
Ben döndüm belki ondandırAha gruba can gelmiş
Gel gel daha karpuz keseceğğğdik nerööye gidiyonBen döndüm belki ondandır
E kesek mademağzımız tatlansınGel gel daha karpuz keseceğğğdik nerööye gidiyon
dur ben de yapıp içeyimGünaydın sabah şekerlerimbuyrun kahve içmeye gelin
Irani ciddiye alma canım hep boş yaparlarKız İran bombe atacak diye sabaha kadar bekledim hdhdhd atmadılar beni heyecanlandırıp bıraktılar bfbdb uykusuz kaldım
İçtim soğusun da faldi baciya atakdur ben de yapıp içeyim
Fincan beni kesmiyor süvariden aşağısı kahve içmişim gibi gelmiyorİçtim soğusun da faldi baciya atak
Benim falcı bacı içimi kararttı hem güzel haber alacan Şubat'tan sonra diyor hemde eşinle veya ailesiyle kavga etcen diyor fala inanma falsizda kalmaFincan beni kesmiyor süvariden aşağısı kahve içmişim gibi gelmiyor
Kim kız falcı bacıBenim falcı bacı içimi kararttı hem güzel haber alacan Şubat'tan sonra diyor hemde eşinle veya ailesiyle kavga etcen diyor fala inanma falsizda kalma
Falcı bacı diye bı program var ya ordan indirdim oyalaniyom işte kendimeKim kız falcı bacı
Biliyo mu kız bari çıkıyo mu?Falcı bacı diye bı program var ya ordan indirdim oyalaniyom işte kendime
Yani çoğu zaman çıktığı oluyor yalan soylemiyeyim ya benim bı kuzen bakıyor aslında ama ona gecesinde musallat oldukları için kendini iyi hissettiğin de bakıyor zorlamak istemiyorum onu ve kız ne derse çıkıyor şaka gibi yaBiliyo mu kız bari çıkıyo mu?
Senin kuzenin benim de kuzenim sayılır tanıştırmayıp ayıp etmişsin jfjdjdjYani çoğu zaman çıktığı oluyor yalan soylemiyeyim ya benim bı kuzen bakıyor aslında ama ona gecesinde musallat oldukları için kendini iyi hissettiğin de bakıyor zorlamak istemiyorum onu ve kız ne derse çıkıyor şaka gibi ya