- 17 Ağustos 2019
- 7.483
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.101
Sanırım zor zamanların etkisi hala devam ediyor kızım bu ayın onunda doğmuştu 3 yaşına girecek meleğimAllah bağışlasın dişler çıkınca yer hiç üzülme, bi yer bi yemez büyüyüp gider o.
senin imtihanın zordu Ahsen hiç canımı sıkma doğumdan iki sene sonra doğumdan önceki hale ancak geliyor ki insan anca yani oğlanın peşinde koşarken emzirirken o kiloların çoğu gidecek ben öyle 30 kilo verdimdurmayacak çünkü o
JvjvjvjvjvjArtık gittimi emzirme işin falanİşte biraz duygusal olarak tuhafım 2 gündür acıktığım zaman ağlamak geliyor içimden sinirleniyorum
Allah bütün kuzulara sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsinSanırım zor zamanların etkisi hala devam ediyor kızım bu ayın onunda doğmuştu 3 yaşına girecek meleğim
Gülme gülmeJvjvjvjvjvj
AminnnAllah bütün kuzulara sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin
Ben de sigarayı bırakınca kocamı yoldum uzun bi süre nxnxn kocaların görevi karısının cinleri tepesindeyken yoldurmak üzere kafasını uzatmaktır bcbxbGülme gülmecidden kötü durumdayım sabahtan beri eşime bağırıyormuşum markete gitti normalde arar ne alacaktım diye bu Kez mesaj attı sinirlisin ya ondan aramayım dedim diyor
Ay çok üzüldüm başın sağolsunAminnnbenim 1 oğlum var kızım malesef vefat etti cennette girecek yani 3. Yaşına
Bıraktın mı bari sigarayıBen de sigarayı bırakınca kocamı yoldum uzun bi süre nxnxn kocaların görevi karısının cinleri tepesindeyken yoldurmak üzere kafasını uzatmaktır bcbxb
Allah razı olsunAy çok üzüldüm başın sağolsun
10 ay bırakmıştım gene başladımBıraktın mı bari sigarayı
Başın sağ olsunAminnnbenim 1 oğlum var kızım malesef vefat etti cennette girecek yani 3. Yaşına
İstesen bırakabiliyorsun demekki güzel yönden bakalım10 ay bırakmıştım gene başladım
Allah razı olsunBaşın sağ olsun
Hatırlıyorum asla unutmam. Çok yakındı benim doğumumla o zaman da ettim şimdi de aklıma geldikçe size sana hep dua ediyorum Allah sabrını versin…Sanırım zor zamanların etkisi hala devam ediyor kızım bu ayın onunda doğmuştu 3 yaşına girecek meleğim
işin sırrı harekette bence.Kız sen nasıl verdinn o kadar kiloyu hemen yaz
Amin canım Allah razı olsun görmemiz yaşamamız gereken şeyler varmış hayırlısı böyleymişHatırlıyorum asla unutmam. Çok yakındı benim doğumumla o zaman da ettim şimdi de aklıma geldikçe size sana hep dua ediyorum Allah sabrını versin…
sen çiçekleneceksin, oğlun büyüyecek, vücut toplanacak, çok güzel bir annesin zaten kendini zamanla daha iyi hissedeceksin.
Canını hiç sıkma kilo konusunda. Oğlan hareketi artırdıkça sen de artırıyorsun öyle gider o yemeyi biraz azalt suya yaslan
Öyle tabi.Amin canım Allah razı olsun görmemiz yaşamamız gereken şeyler varmış hayırlısı böyleymiş
sen daha lohusasın bence kafadan iki sene sürüyorGülme gülmecidden kötü durumdayım sabahtan beri eşime bağırıyormuşum markete gitti normalde arar ne alacaktım diye bu Kez mesaj attı sinirlisin ya ondan aramayım dedim diyor
Ya ona kızıyorum önemli değil deÖyle tabi.
sen daha lohusasın bence kafadan iki sene sürüyorkız gitsin
Bende oğlumun hareketlenmeye başladığı zaman verdim ama şimdi zorlanıyorumişin sırrı harekette bence.
Hani var ya “hiç ummadığın bir anda oluyor kuzum” gagsgshjsks