- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.145
- Konu Sahibi Infinite Soul
Hosbuldum bebegim rezil olmayayaimHoşgeldin aşkooom accessi etiketleyip boy kilo hedef yaz başla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum bebegim rezil olmayayaimHoşgeldin aşkooom accessi etiketleyip boy kilo hedef yaz başla
Benim duvarıma 500 kere "zayıflama şeysine beni de ekle" yazmışYalnız çiçek bişey yazdı mı kız gelen bi dürteliyo onu
Ay kahkahama çocuk kalktı geldi n’oluyo diyeSinirimi bile kimse önemsemiyor, bağırıp duran terrier gibi görünüyorum herhal
Tamam ekleyelim ayıp ediyoBenim duvarıma 500 kere "zayıflama şeysine beni de ekle" yazmış
Aşkoooo yazayım mı kız seni 165 e 50 kilo diye kürekle vursunlar kafana nxnxndkdHosbuldum bebegim rezil olmayayaim
Ters okudum 59 sandım nxnxnxn
Teşekkür ederiz hürmetler kfjdjd toplanın kız büyük patron geldi ncnxndn Muneciim gördüm ki deniz sezonunu açmışsın baktın ki ekstra simite ihtiyacın yok kendi başına salınabiliyosun suda seni de bekleriz kapımız açık nxnxnEki Görüntüle 3437416
kahkaham cüce kısmınaydı yanlış olmasın hani ben de 1,5 metreyim o sebeple
Çooook başarılar
Yaz reis 60 yaz hedefime 62 bari olayim benim simitler ve göbek fenaAşkoooo yazayım mı kız seni 165 e 50 kilo diye kürekle vursunlar kafana nxnxndkd
Kapıdan çıkıyorum yarım saate halletcem bebeyimYaz reis 60 yaz hedefime 62 bari olayim benim simitler ve göbek fena
Soslu makarna yaaHayaller gün tabağı hayatlar zeytinyağlı taze fasülye nfjdjdj
Hadi hayırlısıBugün spor mpor yapamam. Ev bakmaya gideceğiz, enerjimi ona saklıyorum.
Yaz kızım, 2 kilo versem tamamdır ama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam kiTeşekkür ederiz hürmetler kfjdjd toplanın kız büyük patron geldi ncnxndn Muneciim gördüm ki deniz sezonunu açmışsın baktın ki ekstra simite ihtiyacın yok kendi başına salınabiliyosun suda seni de bekleriz kapımız açık nxnxn
Sen 64le niye geldin o zaman bebe?Senle de aynıyız sen 64 olsan yeter Delirtiyor
Şu 40lı kilolar var yaa en son kaç yaşında o kiloda olduk acaba ilkokul falandır sanırımYaz kızım, 2 kilo versem tamamdır ama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Mune bu neYaz kızım, 2 kilo versem tamamdır ama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431