- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.963
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.561
Chambre oda demek bi kere. Nxjxjxh Biraz daha kilo alırsam hükümet gibi kadın olurum ben zaten oda neymişTüh firansizca kelimeyi anlamıyon bilmiyon, kocana sor de ki kocacım Mune diyor ki göbeeen chambre a air olmuş mudur
Bende de tartı yokArkadaşlar bende tartı atamıyorum çünkü annemde tartı yok. Tartilamadim. Ama bence bana da bı 10000 adım yazabiliriz. Üstümde bir ağırlık hissediyorum
Belirtilerine Google’a yazma kanser çıkartır dedikleri bu olsa gerekChambre oda demek bi kere. Nxjxjxh Biraz daha kilo alırsam hükümet gibi kadın olurum ben zaten oda neymiş
Dur kocama soram Latince köklerine kadar anlattıram işi yoksa
Traktör şambreli ne demek sorsana FransızcaDur kocama soram Latince köklerine kadar anlattıram işi yoksa
Allah bilir kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdesindir izmirin göbeğinde ve eczane de yoktur tüh tüh vahBende de tartı yok
Tartı evde var da fotosu yokAllah bilir kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdesindir izmirin göbeğinde ve eczane de yoktur tüh tüh vah
Lan beni kim toparlasınBu üç gündür salanlardan bir de benim tartıda 56.5 çıktım .
Toparla biziaccessdenied tersine gitmeye başladık
Kız vermişsin tablodan baktım daha nee benim gib aldın sankımmBu üç gündür salanlardan bir de benim tartıda 56.5 çıktım .
Toparla biziaccessdenied tersine gitmeye başladık
YettìmmHerkes kendini köprüden atıyor sen de özünü körpüden atacaqsan.
Topiği açan sen deyilsen, sen zayıflamak istemedin mi, mene öyle gelib çatmıştır
Teknik olarak çarşambadan çarşambaya tartı veriyoruz ama aslında haftasonu 55.5 kg olmuştum. Şimdi ben kilo almış mı oluyorum vermiş miKız vermişsin tablodan baktım daha nee benim gib aldın sankımm
Dobarlan haydi herkes birbirini ittiriyor salmak yok, en başta mune var seni toparlayan daha ne olsunLan beni kim toparlasın
Bence beni at arabasına bağlasınlar filmlerde ki gibi yerlerde sürüsünler daha eziyetliYettìmmyolculuktayımda o yüzden bakamiyorum gruba 20bin yürüsünmu abla
Tamam la doparlıyom şu an karar verimDobarlan haydi herkes birbirini ittiriyor salmak yok, en başta mune var seni toparlayan daha ne olsun
Sen çok zayıfladın benle aynı başlayıpTeknik olarak çarşambadan çarşambaya tartı veriyoruz ama aslında haftasonu 55.5 kg olmuştum. Şimdi ben kilo almış mı oluyorum vermiş mi
Çok sevindimTamam la doparlıyom şu an karar verim
Verdim.başlıyorum tekrar
Yol belki üç gram daha eksik çıkarım hsbzhsbsk sen yol yolacaksan beSen çok zayıfladın benle aynı başlayıpyolarım seni tenhada
59 kiloyum benÇok sevindim
Yol belki üç gram daha eksik çıkarım hsbzhsbsk sen yol yolacaksan be
Hadi o zaman kral yoluna geri döndü59 kiloyum ben57 l’ère düşmüştüm geri çıktım ama dobarlanıyorum karar verdim