- 15 Şubat 2013
- 24.373
- 91.765
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Membağını bulmuş her lafa yabıştırıyo bi tane nxnxn
Bulunca atıcammCanan hoca asla karbonhidrat yedirmez Lahmacun hariç
1- Şeker en tatlı zehir
2- Pilav da yemeyeceksiniz, makarna da, buğday da
Ekmeek zaaaten hocamın literatüründe yok
Büyük şehirlerde hangi salaş lokantaya gitsem lahmacun kebap kemirirken fotosunu görüyorumm. Milleti kandırıp yiyorPirinç de yemeyin bulgur da yemeyin diyodu o benim bildiğim hatta ona kalsa sadece lahmacun serbest
Ben sevmiyorum çok bağırıyo zaten bi tokatlamadığı kalıyoBüyük şehirlerde hangi salaş lokantaya gitsem lahmacun kebap kemirirken fotosunu görüyorumm. Milleti kandırıp yiyor
Hocanın söylediklerini yapıp yaptıklarını yapmıcaz aşkım bizBüyük şehirlerde hangi salaş lokantaya gitsem lahmacun kebap kemirirken fotosunu görüyorumm. Milleti kandırıp yiyor
Gördüm aşkım muhtar olmuşumHocanın söylediklerini yapıp yaptıklarını yapmıcaz aşkım bizsen de gözlemcisin buradayız artık
Hadi sen mercimek büyüttün bize ne demeliHakikaten niye öyle oldu ya? Ben de şu an başlangıç kilomun çok çok üstündeyim.
Günaydınn ben uyanıp uyuyorum bebeyleOhoooooğ herkes uyuyor siz böyle zor kilo verirsinizdedi bazen öğlen 1 de uyanan minik
Çok büyük rakamlar degil veririz67yim sanıyordum 68.5 olmuşumboy 1.69 hedef Şimdilik 60
Ben de 91 sanıyordum sabah 92.8 çıktım67yim sanıyordum 68.5 olmuşumboy 1.69 hedef Şimdilik 60
Ödem ödem, sıcaktanBen de 91 sanıyordum sabah 92.8 çıktım
Bu günden böyleyizÖdem ödem, sıcaktan
Ben kriterlere uyup uymadigimi anlamaya çalışıyordumKonuyu okuyan 26 kişi gelsenize öyle uzaktan bakmayın
Katıl bize yaparsınnBen kriterlere uyup uymadigimi anlamaya çalışıyordum
Kilo 70 üstü(sabah 76,4 çıktım)
Cüce. ( Boy 1,72)
Spor yapabilir miyim bilmiyorum
Ekmek yememeye çalışıyorum
Tatlı aramam( bence çikolata tatlı değildir)
Kaçırdığım başka soru kaldı mı bilmiyorum.
Haa bir de lahmacunu severim