-
- Konu Sahibi Infinite Soul
İşte ona karar veremedimHedef kilon kaç onu da yaz yivrim
Kız ben de su sevmiyorum damardan çayla yaşayabilirim yani öyle biBen tam bır çay aşığıyim ama yapacak bir şey yok su içicem.Ben karın bolgesine çok yüklenmeden yapıcam spor en azından bacaklar kollar çalışsın diye.
Spor hangi programla yapicaz yoksa leslie'mi kimse net bir şey söylemedi.
Ayy gönlümün efendisi gelmişBeni de ekle french kadin
Au bu yeminle ben
Bende öyleyim eşim çay sevmez bana diyor hep senin çay içmedigin zaman varmı ne zaman görsem elinde bardak sıcak sıcak içiyorsunKız ben de su sevmiyorum damardan çayla yaşayabilirim yani öyle biaşk
KK nın bütün delilerini topliycam buraya jdjdjdjBeni de ekle french kadin
Ne gonderiyoruz bilmiyom benAyy gönlümün efendisi gelmişyazayım hayatım gönder gelsin
2-3kilosu da regl kaynaklı olsa .düşündüm şuan zayıflamama gerek yok sankiÖdem ödem, sıcaktan
Nüfus kayıt örneği sicil kaydı tapu kadastroda kayıtlı olan tapu kaydı jcjxjdjNe gonderiyoruz bilmiyom ben
Acces:Başvurumu yaptım bakalım bekliyorum beni ararlar herhalde
Afiyet olsuuunnŞekersiz çayım, buğday patlağım ve cevizimle kahvaltımı yaptım.
Afiyet olsun kuzucumBen muz yedim o bana yeterçay bile içemedim daha
şu an bebegi arabasinda sürüyorum uyumasi için özenle kahvalti yapip birde resim çekme zamanim yok
Afiyet olsun ZelinaHaşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Haftaici klasik kahvaltim benim bu.
HoşgeldiiiinnBeni de ekle french kadin
Aaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbsNüfus kayıt örneği sicil kaydı tapu kadastroda kayıtlı olan tapu kaydı jcjxjdj
Ne yiyecegim konusunda hiç bir fikrim yok yavAfiyet olsuuunn
Afiyet olsun kuzucumneyse üzülme sen de öğlen yediklerini yazar ya da fotolar atarsın
Afiyet olsun Zelinaen çok seninki kahvaltıya benziyor
Ama sabah 73’tum. İlk hedef 68, sonra 65Aaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbs
Kizim bilmiyoz soruyoz iste, su etiketlediklerini mi gondericem? Boyu 173 cm, su an reglim kilomdan emin degilim o yuzden
Access yaz sen üzüm bağı varmış bana yaprak gonderecekti biliyorumAaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbs
Kizim bilmiyoz soruyoz iste, su etiketlediklerini mi gondericem? Boyu 173 cm, su an reglim kilomdan emin degilim o yuzden