- 15 Şubat 2013
- 24.373
- 91.765
- Konu Sahibi Infinite Soul
Arte daha daha nassın nxnxn53ten 56ya çıkıp ayrılmadın mı gruptan sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arte daha daha nassın nxnxn53ten 56ya çıkıp ayrılmadın mı gruptan sen?
60 kiloyken hamile gibi oluyorum demiştin. Hala ilk sayfada durur. Ozledikce açar bakarım
Beklemeyin. Start verildi bence. Spor yapsın herkes.Gün başladı biz niye sabahı bekliyos ki
Sporu hemen sokmayalım da diyetin şokunu bi atsın yavru kurtlarımBeklemeyin. Start verildi bence. Spor yapsın herkes.
Koşayım mı şimdi ? KcjxjBeklemeyin. Start verildi bence. Spor yapsın herkes.
Taam taam bugünlük yeter. Yarın yine gelir bir tur zorbalarım.Arte daha daha nassın nxnxn
Bana uyar.Koşayım mı şimdi ? Kcjxj
La ndnxnbxbzh üperim gene gelTaam taam bugünlük yeter. Yarın yine gelir bir tur zorbalarım.
İnşallah bana sinir olup topiği kapatmazsın tatlı kıs. Karnımda bebe var çünkü, üzülür o kapatırsan. Okuyup eğleneceğiz de biraz. Geyik topiği gibi oldu he. Neyse, gideyim ben şu taraftan.
Hadi bakalım. Gözüm üzerinizde.Sporu hemen sokmayalım da diyetin şokunu bi atsın yavru kurtlarım
Yaz sonu herkesi 48 kilo yapçam
Zayıflat beni accessssGidem de devit i yazam
Reca ediyorum bu bahsi kapayalımKaç cm altı cüce kabul ediliyor? Ona göre şey yapalım
Çok zayıflıycaz hiç bi kıyafet bu sefer aşırı zayıflıktan olmuycak nfncnx vaatlere gelZayıflat beni accessss
Canan hocacığım videolarina denk geldim bu gun yemek yiyin diyordu amaekmek yemeyin bir tekYarından itibaren görüşürüz Eki Görüntüle 3437232
Pirinç de yemeyin bulgur da yemeyin diyodu o benim bildiğim hatta ona kalsa sadece lahmacun serbestCanan hocacığım videolarina denk geldim bu gun yemek yiyin diyordu amaekmek yemeyin bir tek
Şu an benim yaşadığım durum.Destek olacağına aynısını yapıyor hayin kadınAy evet hatırladım. Koş gel demiştiniz bana bir de. Yok kırbaçlanacağız, şöyle dayak yiyeceğiz, böyle kafamızı kıracaklar zayıflamazsak, sen de gel demiştiniz. Sonra da neden geldin diye zorbalamıştınız.
Yav niye hem çağırıp hem neden buradasın dediniz? Buna açıklama yapın çabuk.
ay keşke kayd etseydim ya bu sefer yiyin diyordu hepPirinç de yemeyin bulgur da yemeyin diyodu o benim bildiğim hatta ona kalsa sadece lahmacun serbest
Canan hoca asla karbonhidrat yedirmez Lahmacun hariçCanan hocacığım videolarina denk geldim bu gun yemek yiyin diyordu amaekmek yemeyin bir tek
Ay ben de pilav makarna pattes kızartması bu 3 ü için ölerimCanan hoca asla karbonhidrat yedirmez Lahmacun hariç
1- Şeker en tatlı zehir
2- Pilav da yemeyeceksiniz, makarna da, buğday da
Ekmeek zaaaten hocamın literatüründe yok
Ay ben de pilav makarna pattes kızartması bu 3 ü için ölerim