- 17 Ağustos 2023
- 7.202
- 19.308
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.841
Sem2024 sen tarti atmadin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben de bir teklifle geldim bir önceden bir de bu haftadan iki cezam var 2 tane 10000 yerine 3 tane 8000 atayım. Olmuyor çünkü kaç defadır 8000 de kaliyorum sonrasında bel fıtığından dolayı devam edemiyorum. Aslında 10bin oluyordur ama bende de saat yok telefonsuz gezdigim kısmı sayamiyorum.Buna da şükür eder oldum artıkkneyse kabul ettim hadi neyse ki adim sayari buldum artık kaçamazsin
Tamam öyle atO zaman ben de bir teklifle geldim bir önceden bir de bu haftadan iki cezam var 2 tane 10000 yerine 3 tane 8000 atayım. Olmuyor çünkü kaç defadır 8000 de kaliyorum sonrasında bel fıtığından dolayı devam edemiyorum. Aslında 10bin oluyordur ama bende de saat yok telefonsuz gezdigim kısmı sayamiyorum.
Tamam öyle at
Fena fikir degil
Zayıflama ödülü kendimize birer saat alalım.
Afiyet olsun guzummHellöööö ben Canoş Karatay, yımırta candır yımırta yiyin dostlar 2 tane yeyin dostlar. Ekmek yeman guzum
Eki Görüntüle 3487314
Oh oh ne ka guzelSelamlar
Bu hafta diyet yapmadım, yarınlar yokmuşçasına yiyorum. Perşembeye kadar böyle kahvaltı yapmıyorum oradan biraz dengelemiştir umarım, daha tartılmadım
Selam canım inşallah neler yapiyorsun anlat heleSelam dostlar günaydın
Güzel bir haftamız olsun inşallah. Kaçamaksız ve hafif
kikelomo La vie en Rosee Z zeLina M Marryyj gulsum462 Sem2024 Bllossom MutluKedi Turunc chemist S serengetiaslani cemre76 Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
O yüzden diyorum işte bir birimize motivasyon verelim destek olalim az da olsa en azından hergun bir iki defa buraya uğrayin yazın grup bunun için var boş durmasi için degil boş duracak yazilmayacaksa neden var yani.. Şuan en rahat diyet grubu burasi digerlerinde kan su yerine akıyorkurallar o kadar zorlayici ki yani daha ne olsun canim hertürlü rahatsıniz bir tek ceza var sadece onu da bir şekilde hall ediyoruz.Hafta sonu memlekete gittim. İnternet çekmiyordu orda. O yüzden giremedim canım. Ben rekabet olmadan ve desteksiz kilo veremiyorum. Burası benim velinimetim.
Ben diyet yapmıyorum bu hafta ne yazayım kızz eve dönünce daha aktif olurumkikelomo La vie en Rosee Z zeLina M Marryyj gulsum462 Sem2024 Bllossom MutluKedi Turunc chemist S serengetiaslani cemre76 Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
Kız sanki grupta çok diyet yapan var çoğunluk normal takiliyor.Maksat grup bos durmasin konuşsun işte hertürlü ciddi ciddi diyet yemeklerini yazin demiyorum ki buraya.Günluk yaptiklarinizi falanda ola bilir laf lafi açar Bende diyet yemekleri yiyemiyorum ne pişirsem onu yiyorum ama işte dikkat etmeye de çalışıyorum.Ben diyet yapmıyorum bu hafta ne yazayım kızz eve dönünce daha aktif olurum
Çok haklısın. Bu hafta full burdayım. Elimde olmayan sebeplerden giremedim. İnternet çekmiyordu.O yüzden diyorum işte bir birimize motivasyon verelim destek olalim az da olsa en azından hergun bir iki defa buraya uğrayin yazın grup bunun için var boş durmasi için degil boş duracak yazilmayacaksa neden var yani.. Şuan en rahat diyet grubu burasi digerlerinde kan su yerine akıyorkurallar o kadar zorlayici ki yani daha ne olsun canim hertürlü rahatsıniz bir tek ceza var sadece onu da bir şekilde hall ediyoruz.
Ola bilir öyle sorunlar bazenÇok haklısın. Bu hafta full burdayım. Elimde olmayan sebeplerden giremedim. İnternet çekmiyordu.
Kız benden baska kimse yazmıyor belkikikelomo La vie en Rosee Z zeLina M Marryyj gulsum462 Sem2024 Bllossom MutluKedi Turunc chemist S serengetiaslani cemre76 Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
Ney anlamadımKız benden baska kimse yazmıyor belki