Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Buna da şükür eder oldum artıkk🤣neyse kabul ettim hadi neyse ki adim sayari buldum artık kaçamazsin :rolleyes:
O zaman ben de bir teklifle geldim bir önceden bir de bu haftadan iki cezam var 2 tane 10000 yerine 3 tane 8000 atayım. Olmuyor çünkü kaç defadır 8000 de kaliyorum sonrasında bel fıtığından dolayı devam edemiyorum. Aslında 10bin oluyordur ama bende de saat yok telefonsuz gezdigim kısmı sayamiyorum.

O zaman ben de bir teklifle geldim bir önceden bir de bu haftadan iki cezam var 2 tane 10000 yerine 3 tane 8000 atayım. Olmuyor çünkü kaç defadır 8000 de kaliyorum sonrasında bel fıtığından dolayı devam edemiyorum. Aslında 10bin oluyordur ama bende de saat yok telefonsuz gezdigim kısmı sayamiyorum.
Tamam öyle at

Hellöööö ben Canoş Karatay, yımırta candır yımırta yiyin dostlar 2 tane yeyin dostlar. Ekmek yeman guzum
IMG_1627.jpeg

kikelomo kikelomo La vie en Rosee La vie en Rosee Z zeLina M Marryyj gulsum462 gulsum462 Sem2024 Sem2024 Bllossom Bllossom MutluKedi MutluKedi Turunc chemist Turunc chemist S serengetiaslani cemre76 cemre76 Delirtiyor Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz

Hafta sonu memlekete gittim. İnternet çekmiyordu orda. O yüzden giremedim canım. Ben rekabet olmadan ve desteksiz kilo veremiyorum. Burası benim velinimetim.

Hafta sonu memlekete gittim. İnternet çekmiyordu orda. O yüzden giremedim canım. Ben rekabet olmadan ve desteksiz kilo veremiyorum. Burası benim velinimetim.
O yüzden diyorum işte bir birimize motivasyon verelim destek olalim az da olsa en azından hergun bir iki defa buraya uğrayin yazın grup bunun için var boş durmasi için degil boş duracak yazilmayacaksa neden var yani.. Şuan en rahat diyet grubu burasi digerlerinde kan su yerine akıyor🤣kurallar o kadar zorlayici ki yani daha ne olsun canim hertürlü rahatsıniz bir tek ceza var sadece onu da bir şekilde hall ediyoruz.

Ben diyet yapmıyorum bu hafta ne yazayım kızz 😂😂 eve dönünce daha aktif olurum 😘
Kız sanki grupta çok diyet yapan var çoğunluk normal takiliyor.Maksat grup bos durmasin konuşsun işte hertürlü ciddi ciddi diyet yemeklerini yazin demiyorum ki buraya.Günluk yaptiklarinizi falanda ola bilir laf lafi açar Bende diyet yemekleri yiyemiyorum ne pişirsem onu yiyorum ama işte dikkat etmeye de çalışıyorum.

O yüzden diyorum işte bir birimize motivasyon verelim destek olalim az da olsa en azından hergun bir iki defa buraya uğrayin yazın grup bunun için var boş durmasi için degil boş duracak yazilmayacaksa neden var yani.. Şuan en rahat diyet grubu burasi digerlerinde kan su yerine akıyor🤣kurallar o kadar zorlayici ki yani daha ne olsun canim hertürlü rahatsıniz bir tek ceza var sadece onu da bir şekilde hall ediyoruz.
Çok haklısın. Bu hafta full burdayım. Elimde olmayan sebeplerden giremedim. İnternet çekmiyordu.

X