- Konu Sahibi Infinite Soul
Başvurumu yaptım bakalım bekliyorum beni ararlar herhaldeKatıl bize yaparsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başvurumu yaptım bakalım bekliyorum beni ararlar herhaldeKatıl bize yaparsınn
Bizi heveslendirip kendisi uyuyan accessdenied gelince tabloyu düzenlerBaşvurumu yaptım bakalım bekliyorum beni ararlar herhalde
Ben erken geldim önden yer kapayim diyeBizi heveslendirip kendisi uyuyan accessdenied gelince tabloyu düzenler
Koçumuzda daha gelmedi bizden erken gelmeliydi Depresif Penguen
Daha ilk gün olsun alışıcazz
Efendim hoşgeldiniz aramıza beni zaten lahmacun severim diyerek direk kazandınızBen kriterlere uyup uymadigimi anlamaya çalışıyordum
Kilo 70 üstü (sabah 76,4 çıktım)
Cüce. ( Boy 1,72)
Spor yapabilir miyim bilmiyorum
Ekmek yememeye çalışıyorum
Tatlı aramam ( bence çikolata tatlı değildir)
Kaçırdığım başka soru kaldı mı bilmiyorum.
Haa bir de lahmacunu severim
Beeen burdayıııım kahvaltısını yapanlar tabağını atsınBizi heveslendirip kendisi uyuyan accessdenied gelince tabloyu düzenler
Kız kalktım geldim bfnxnxnBizi heveslendirip kendisi uyuyan accessdenied gelince tabloyu düzenler
Ben muz yedim o bana yeterçay bile içemedim dahaBeeen burdayıııım kahvaltısını yapanlar tabağını atsın
Günaaaaydııııın
Haşlanmış yumurtaBeeen burdayıııım kahvaltısını yapanlar tabağını atsın
Günaaaaydııııın
Emaaann boşver bana haftalık tartıda eksildiğini gönder yeter heyatım. Bebekli kadınsın sıkma kendiniBen muz yedim o bana yeterçay bile içemedim daha
şu an bebegi arabasinda sürüyorum uyumasi için özenle kahvalti yapip birde resim çekme zamanim yok
Hoşgeldin şekerim hayırlara vesile olsun dur bulursam yazcam kilonu bdjdjdHaşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Haftaici klasik kahvaltim benim bu.
Taamam canımmEmaaann boşver bana haftalık tartıda eksildiğini gönder yeter heyatım. Bebekli kadınsın sıkma kendini
Su iç su, sen fazla spor neyim yapamıycan çünküTaamam canımm
inşallah eksilirim
Ben tam bır çay aşığıyim ama yapacak bir şey yok su içicem.Ben karın bolgesine çok yüklenmeden yapıcam spor en azından bacaklar kollar çalışsın diye.Su iç su, sen fazla spor neyim yapamıycan çünkü
Hedef kilon kaç onu da yaz yivrimBen kriterlere uyup uymadigimi anlamaya çalışıyordum
Kilo 70 üstü (sabah 76,4 çıktım)
Cüce. ( Boy 1,72)
Spor yapabilir miyim bilmiyorum
Ekmek yememeye çalışıyorum
Tatlı aramam ( bence çikolata tatlı değildir)
Kaçırdığım başka soru kaldı mı bilmiyorum.
Haa bir de lahmacunu severim
Spor sorumlusu Processes gelirse konuşucucaz inşallahBen tam bır çay aşığıyim ama yapacak bir şey yok su içicem.Ben karın bolgesine çok yüklenmeden yapıcam spor en azından bacaklar kollar çalışsın diye.
Spor hangi programla yapicaz yoksa leslie'mi kimse net bir şey söylemedi.