- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.452
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Hakikaten niye öyle oldu ya? Ben de şu an başlangıç kilomun çok çok üstündeyim.Hersey öyle başladık seni zorlabaladigimizdan daha fazla şuan kilolarimiz
Lan sen de 53 kiloydun gördüm listede 3 kilo için girmiştin gruba şimdi beni konuşturmaChoco ağzını öpem tutturmuş 60 dım diye
Valla ben de oraya 58 le girdim 56 yla bıraktım kışın 62 yi gördüm olm bxnxjxj
Karıştırdın valla o ben değilim nxnxnxLan sen de 53 kiloydun gördüm listede 3 kilo için girmiştin gruba şimdi beni konuşturma
Ayyy keşke ss falan alsaydım o kadar eminimki 3 kilo için girdiğineKarıştırdın valla o ben değilim nxnxnx
Demek cikonun topiği lanetlenmiş baksana zayıflayım diye giren kilo alıp kırbaçlanmış. Sarımsak nal falan asalım topiğin girişeLan sen de 53 kiloydun gördüm listede 3 kilo için girmiştin gruba şimdi beni konuşturma
Evet 3 kiloydu şimdi de 5 kiloAyyy keşke ss falan alsaydım o kadar eminimki 3 kilo için girdiğinebelki 56sındır da 53 olcam diyosundur ama hedefin 3 kiloydu
60 kiloyken hamile gibi oluyorum demiştin. Hala ilk sayfada durur. Ozledikce açar bakarımSöyle Chocom. Söyle de utansınlar 2 kilo için gelmiştin diyenler.
Burada ben varım merak etme kimse istediğini yiyemeyecek artıkDemek cikonun topiği lanetlenmiş baksana zayıflayım diye giren kilo alıp kırbaçlanmış. Sarımsak nal falan asalım topiğin girişe
Zabah başlasaydık mıBurada ben varım merak etme kimse istediğini yiyemeyecek artıkhem yeni güne girdik herkes elindeki çokalatı falan kenara bıraksın
Yav ben deprem sonrası üzüntüden 60a düşmüştüm. O yeni topikte de ordan devam ettiydim işte. Babaannemin bahçesinde neredeyse yerimde sayarak yürüyüş yapmaya çalıştığımı hatırlıyorumChoco ağzını öpem tutturmuş 60 dım diye
Kim demisti onu ya gel demiştik de Hitler'in kampı gibi yer gelmem ben oraya demiştiDemek cikonun topiği lanetlenmiş baksana zayıflayım diye giren kilo alıp kırbaçlanmış. Sarımsak nal falan asalım topiğin girişe
Burası ısınmıyo nası bi yere düştüysemYav ben deprem sonrası üzüntüden 60a düşmüştüm. O yeni topikte de ordan devam ettiydim işte. Babaannemin bahçesinde neredeyse yerimde sayarak yürüyüş yapmaya çalıştığımı hatırlıyorum
Havalar da acayip sıcak, nasıl spor yapacaksınız siz şimdi?
Gün başladı biz niye sabahı bekliyos kiZabah başlasaydık mı
Choconun ondan önce de topiği vardı. Orada var mıydın?Şan kronolojik deliduvar açıp çağırdıysam nası senden sonra gelmiş oluyorum bcjxj
Gelebilir miyim? Ekime kadar kalsam kafiBurası ısınmıyo nası bi yere düştüysem
Yok ben mayonezlide başladım ilk nxnxnChoconun ondan önce de topiği vardı. Orada var mıydın?
Gel kız durduğun kabayatGelebilir miyim? Ekime kadar kalsam kafi
53ten 56ya çıkıp ayrılmadın mı gruptan sen?Karıştırdın valla o ben değilim nxnxnx