- 15 Şubat 2013
- 24.406
- 91.977
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.041
Yok kız valla aşırı rahatsız etti fenalık geçirdimBir dilimden bir şey olmaz aslında.Yazın olmazsa olmazları kavun karpuz ama çok yersek kavun kilo olarak döne bilir karpuz yine öyle değil.Ama kendini rahatsız hissediyorsan yarın 7bin adım atarsın.
Çokta adaletliyimdir boşuna ceza vermem
Kızzz karpuz baya fruktozlu su karpuzdaki şeker bir de şeker kamışında varBir dilimden bir şey olmaz aslında.Yazın olmazsa olmazları kavun karpuz ama çok yersek kavun kilo olarak döne bilir karpuz yine öyle değil.Ama kendini rahatsız hissediyorsan yarın 7bin adım atarsın.
Çokta adaletliyimdir boşuna ceza vermem
Hiç bişey yememezlik yapma, aralıklı oruç yapKızlar bişey sorcam hiç bişey yemeyip çok su içince karnım şişiyo kilom düşmüyo neden kisizdede öylemi
Tuzdan dolayı su mu tutuyor acaba vücudunKızlar bişey sorcam hiç bişey yemeyip çok su içince karnım şişiyo kilom düşmüyo neden kisizdede öylemi
Ben seninle başaçıkamıyorum artık
Araştirdim bir dilimle kilo almaz.Kavun bir dilim yerse zayıflatmaya yardimci olan bir meyve boşuna sallamadim yav.Dozunda yemek lazim işte.Kızzz karpuz baya fruktozlu su karpuzdaki şeker bir de şeker kamışında var
Ay hayin çıktı bu da bdbdhdhBen seninle başaçıkamıyorum artıkÇarşamba ceza almanı sabırsızlıkla bekliyorum
çok yemişsin o zaman sen cezalisin tamamYok kız valla aşırı rahatsız etti fenalık geçirdim
Infinite Soul balıım sen punisher mı oldun? ohhhhh artık olmadığımda gözüm arkada kalmayacak
ailurophile ile ben yetemiyos çünküü
1 dilimden bahsetmiyorum herhangi bir meyvenin 1 dilimi ya da 3-5 tanesi zaten bir şey yapmaz ama her gün çok çok karpuz yersen çok fazla şeker almış olursun vücuduna.Araştirdim bir dilimle kilo almaz.Kavun bir dilim yerse zayıflatmaya yardimci olan bir meyve boşuna sallamadim yav.Dozunda yemek lazim işte.
Kız ben hergunmu yesin dedim her gun olmaz ki.Bir dilim bu gün yemiṣ̌se sorun yok ama her gun yerse sorun var tabi ki sonuçta ikiside şekerli meyveler.1 dilimden bahsetmiyorum herhangi bir meyvenin 1 dilimi ya da 3-5 tanesi zaten bir şey yapmaz ama her gün çok çok karpuz yersen çok fazla şeker almış olursun vücuduna.
Lahmacun yiyebilirsiniz demişti demi agresif canan şey yaniHiç bişey yememezlik yapma, aralıklı oruç yapDepresif Penguen daha çok anlıyo kendisi burda Canan Karatay’ı temsilen bulunuyo bdbdhdh
Yani sağlık için meyve yiyin durumu her gün için geçerli değil bence çünkü bütün meyvelerde fruktoz var. Meyve olayını aşırıya kaçırmamak lazım. Şimdi yaz sıcağında insan hararetini alsın diye meyveye yöneliyor ama sonradan insulin balansını bence bozabilir ama marul öyle mi istediğiiin kadar yii hiçbir şeycik olmakKız ben hergunmu yesin dedim her gun olmaz ki.Bir dilim bu gün yemiṣ̌se sorun yok ama her gun yerse sorun var tabi ki sonuçta ikiside şekerli meyveler.
Her gün yemezsen 1 dene lahmacun bir şey yapmaz yi
Tamam patroncuumCezalilar
accessdenied 7bin adım
Z zeLina 7bin adım
Turunc chemist 7bin adım
Yarın adımları tamamladıktan sonra resmini atarsınız.
Kendi lahmacun seviyo çünkü hdhdhdYani sağlık için meyve yiyin durumu her gün için geçerli değil bence çünkü bütün meyvelerde fruktoz var. Meyve olayını aşırıya kaçırmamak lazım. Şimdi yaz sıcağında insan hararetini alsın diye meyveye yöneliyor ama sonradan insulin balansını bence bozabilir ama marul öyle mi istediğiiin kadar yii hiçbir şeycik olmak
Her gün yemezsen 1 dene lahmacun bir şey yapmaz yionun hamurunun kalınlığı saç telim kadar
Canım bu konu da sen bize bilgi verirsin artık o iş senlik ben çok bilmiyorum ama zaten her şeyin çoku zarar .Yani sağlık için meyve yiyin durumu her gün için geçerli değil bence çünkü bütün meyvelerde fruktoz var. Meyve olayını aşırıya kaçırmamak lazım. Şimdi yaz sıcağında insan hararetini alsın diye meyveye yöneliyor ama sonradan insulin balansını bence bozabilir ama marul öyle mi istediğiiin kadar yii hiçbir şeycik olmak
Her gün yemezsen 1 dene lahmacun bir şey yapmaz yionun hamurunun kalınlığı saç telim kadar
Laaaan ondan değil ondan değilKendi lahmacun seviyo çünkü hdhdhd
ben de beslenme uzmanı değilim aşkım ama zamanında çok baktım annemi zayıflatmak için me yedirsem ne yedirmesem diye diyeCanım bu konu da sen bize bilgi verirsin artık o iş senlik ben çok bilmiyorum ama zaten her şeyin çoku zarar .
Bizde böyle enterasan grubuz işteLaaaan ondan değil ondan değilgir bak içinde eccük karbonhidrat var ekmek yiyeceğine lahmacun yi
ben de beslenme uzmanı değilim aşkım ama zamanında çok baktım annemi zayıflatmak için me yedirsem ne yedirmesem diye diyeyoksa beni biliyosun benim beslenme biçimim karbonhidrat arası karbonhidrat
Çok tuzlu bişey tüketmiyorum acaba gebelikte yüksek tansiyon durumu yaşamıştım ,vücudum ödemmi tutmuşTuzdan dolayı su mu tutuyor acaba vücudun