- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.974
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.021
Boyun kaç kedi?Benide ekler msnz 66 kiloyum hedef 50 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun kaç kedi?Benide ekler msnz 66 kiloyum hedef 50 kilo
Bu gözler bunu da mı görücekti kendi rızasıyla ceza istiyor iyimisin kız kafanı bir yerlere çarpmadîn dimi?Infinité yaz kız bana ceza 7k adım yediğim kavunların aşkına yarın bulayım belamı
Koz napayım yürümeyince tartı değişmiyor sen dırdır yapmazsan da yürümüyorumBu gözler bunu da mı görücekti kendi rızasıyla ceza istiyor iyimisin kız kafanı bir yerlere çarpmadîn dimi?
Benim etkimi fark ediyosun demek güzelKoz napayım yürümeyince tartı değişmiyor sen dırdır yapmazsan da yürümüyorum
Yarın beni yanlız bırakmak istemedi iki gözümün cicegiBu gözler bunu da mı görücekti kendi rızasıyla ceza istiyor iyimisin kız kafanı bir yerlere çarpmadîn dimi?
Diyet dayanışmasıYarın beni yanlız bırakmak istemedi iki gözümün cicegi
Bizim ki daha çok kaçamak dayanışmasıDiyet dayanışması
Boy 1.59 kilom 66 hedef kilom 50
Valla 1 dilim kavun 1 dilim karpuz ama biraz kalınlardı bitince çatlıyorum sandımKaç dilim kavun yedinde bu kadar endişelendin?
şimdi yaz canım diyetteyim zaten sizinlede motive olurumKızlar şimdi mi yazalım çarşamba bizimle 2. Haftaya mı başlarsınız? Tercih sizin
Şimdi şimdiiiKarar virin şimdi mi çarşamba mı
Yazdım şekerim hoşgeldinşimdi yaz canım diyetteyim zaten sizinlede motive olurum
ailurophile gelip gülüp gidiyoInfinite Soul balıım sen punisher mı oldun? ohhhhh artık olmadığımda gözüm arkada kalmayacak
ailurophile ile ben yetemiyos çünküü
Napsııın sürekli şunu yedim, bunu yicem, şunu yemezsem memem şişer, amaaaan şuncacık şeyden nolcak ki laflarını görüp baygınlık geçiriyor kadınailurophile gelip gülüp gidiyo
Bir dilimden bir şey olmaz aslında.Yazın olmazsa olmazları kavun karpuz ama çok yersek kavun kilo olarak döne bilir karpuz yine öyle değil.Ama kendini rahatsız hissediyorsan yarın 7bin adım atarsın.Valla 1 dilim kavun 1 dilim karpuz ama biraz kalınlaştı bitince çatlıyorum sandım