- 19 Nisan 2022
- 4.033
- 44.047
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.061
Onları hiç bilmiyorum canım ama hiçbir şey yemezsen sistem çalışmayı kapatır. Hiçbir şey yemeden diyet yapma.Çok tuzlu bişey tüketmiyorum acaba gebelikte yüksek tansiyon durumu yaşamıştım ,vücudum ödemmi tutmuş
Çarşamba günü tartıya bir çıkayim da duruma göre yicem onuHer gün yemezsen 1 dene lahmacun bir şey yapmaz yionun hamurunun kalınlığı saç telim kadar
Aralıklı oruç yapıyom ama şu akşam çaylarının yanında götürdüklerimden vazgeçemiyomHiç bişey yememezlik yapma, aralıklı oruç yapDepresif Penguen daha çok anlıyo kendisi burda Canan Karatay’ı temsilen bulunuyo bdbdhdh
Öğün atlamadan az yemeye çalışıyorum arada biraz kaçırıyom ,bazen akşam kaçamağı oluyoOnları hiç bilmiyorum canım ama hiçbir şey yemezsen sistem çalışmayı kapatır. Hiçbir şey yemeden diyet yapma.
Sürekli yenilen atıştırmalıklar kilo yapar. Musmutlu kedi olmal istiyorsan o atıştırmalıkları bırakAralıklı oruç yapıyom ama şu akşam çaylarının yanında götürdüklerimden vazgeçemiyomarada kaçamak oluyo yaa
Kaçamak yapana ceza varAralıklı oruç yapıyom ama şu akşam çaylarının yanında götürdüklerimden vazgeçemiyomarada kaçamak oluyo yaa
Kilo verince ve düzenli yürüyüş yapınca insülin direncin de düzelecek inşallahÖğün atlamadan az yemeye çalışıyorum arada biraz kaçırıyom ,bazen akşam kaçamağı oluyoinsülin direnci mahvediyo bünyeyi ya tutamıyorum bazen
Benim makarnalı poğacama laf ediyollar hocamLaaaan ondan değil ondan değilgir bak içinde eccük karbonhidrat var ekmek yiyeceğine lahmacun yi
ben de beslenme uzmanı değilim aşkım ama zamanında çok baktım annemi zayıflatmak için me yedirsem ne yedirmesem diye diyeyoksa beni biliyosun benim beslenme biçimim karbonhidrat arası karbonhidrat
Ben zayıfım Zelicim amaBenim makarnalı poğacama laf ediyollar hocam
Hadi bakalımKilo verince ve düzenli yürüyüş yapınca insülin direncin de düzelecek inşallah
Gördüm gördümBen zayıfım Zelicim amasen görmedin beni sanırım
Bugün bi tane form bisküvi yedim yarın hiç bişey yemeden devam edecemSürekli yenilen atıştırmalıklar kilo yapar. Musmutlu kedi olmal istiyorsan o atıştırmalıkları bırak
Tamam sözKaçamak yapana ceza varBu gruptaysan kaçamak yok yemiyiceksin.
Bazı şeyler genetik bazı şeyler metabolizma işi ama şunu söyleyebilirim yemek yerken asla kendimi zorlamam mesela doydum ama tabağın yarısı duruyor mu, hiç gözüme gelmez bırakırım yemeyi. Çünkü mideme de yazık o da bir organ sonuçta zorlamanın manası yokGördüm gördüm
Ahahahh
Öyle güzel zayıflayacaksınız ki hepiniz istediğinizi dengeli yiyip kilo almayacaksının sonra
Inşallah canım bakalımmÖyle güzel zayıflayacaksınız ki hepiniz istediğinizi dengeli yiyip kilo almayacaksının sonra