- 17 Ağustos 2023
- 7.231
- 19.657
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.001
Mune ablanın cezaları daha katı doğru ve etkili de ama onun için bedeninizin ısınması spora alışması lazım kilo vermeler çok yavaşlarsa cezalarda her defasına nazaran biraz yükselir bilginize.Valla senin 30000 ilk setlerinden sonra infinité gayet makul kalıyo gibi Muneciimama Infinité I ben değilde sanki sen yetiştirmiş gibisin yetişecek bence sana
Işimi ciddiye alıyorum abla senin gibi fenamıaccessdenied yiyip yiyip topikte yazdın bak ne oldu Infinite’nin içinden bile kırbaçlı cellat çıktı, şu an ben bile tırsıyorum Çarşamba tartılarımız kötü çıkarsa Infinite anlık
Valla ikonu sensin bence
Ikon olmayacakmı kadın şimdi?Yalan yok Mune abla bu site de en çok sana özeniyorumValla ikonu sensin bence
İnşallah ablacım, hatta sen çok daha sağlıklı ve muhteşem görünIkon olmayacakmı kadın şimdi?Yalan yok Mune abla bu site de en çok sana özeniyorumhala formunu korumuşsun çokta samimi 10/10luk kadınsın. Umarım bende senin yaşına gelince böyle olurum şimdiden kendimizi salıyoruz örnek almalıyız aslında.
Yürüye yürüye eridiInfinite Soul bak yeni bir arkadaşımız gelmiş katılmak istiyor, eti senin kemiği arkadaşımıza kalsın.
Ben kaçıyorum, yürümem lazım,accessdenied seni Infinite’nin müşfik cezalarına teslim ediyorum
Doğru adresdesin canımMerhaba aranıza ben de katılmak isterim
Bütün cezalara razıyım yeterki son 7 kilom gitsin en kısa zamanda
Yaz şekerim boyunu kilonu çarşamba zabaanan başla bizimle. Tartı günü çarşambaMerhaba aranıza ben de katılmak isterim
Bütün cezalara razıyım yeterki son 7 kilom gitsin en kısa zamanda
Aminnİnşallah ablacım, hatta sen çok daha sağlıklı ve muhteşem görün
accessdenied çekemiyo
Kızlar şimdi mi yazalım çarşamba bizimle 2. Haftaya mı başlarsınız? Tercih sizinBenide ekler msnz66 kiloyum hedef 50 kilo
Hepimize örnek olsun yürüyelimYürüye yürüye eridi
Kayıt memuru yaptı beni
Başlasınlar ne olucak iki günden bir şey olmazKızlar şimdi mi yazalım çarşamba bizimle 2. Haftaya mı başlarsınız? Tercih sizin
Karar virin şimdi mi çarşamba mıBenide ekler msnz66 kiloyum hedef 50 kilo
Panoyu sen düzenliyorsun yalanmı canımKayıt memuru yaptı beni
Evet ben tabelacı HamdiPanoyu sen düzenliyorsun yalanmı canım