- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.207
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.681
O da yaprak bu da yaprakYaprak
Ben o kadar adım atsam ambulansla kaldırırlar beni sonra da ölerim seri hareketlerleaccessdenied sen 10bin adım atsam ölürüm diyodun bak Muho kaç yapmış
Keşkeee dün akışta olsaydın keşkeeBen kara lahananın yemeğine de sarmasına da bayılırım.
Asma yapraaaaaO da yaprak bu da yaprak
Sen de doğum günümü mü buldun akışta kavga çıkartacak?Keşkeee dün akışta olsaydın keşkee
Hoş geldiinnn moral bozmak yok gidecek kilolaaarYa geçen sene 64 kiloya kadar düşmüştüm sabah 72 ler gördüm. Vücudum öyle çirkinleşti ki. Yağlandım resmen. Yaş 33 kilo yüzü de çirkinleştiriyor. Kötü beslenmeden reflü de başladı. Gerçekten kendime öyle kızıyorum ki. Ben kendimi bildim bileli 55 i geçmeyen bir insandım
Kucaklar derken bak şimdiİşte biz öyle güzel bir grubuz, herkesi kucaklıyoruz
Ben ne bileyim anam bir bitkiye bu kadar düşman olduklarınıSen de doğum günümü mü buldun akışta kavga çıkartacak?
Di mi herkesi birbirine katıp toplumda infiali yarattığın 1.yaprak muharebesi çıkarttığın yetmediKeşkeee dün akışta olsaydın keşkee
Ben kazandım bence herkes sonunda susalım da dursun en iyisi dediDi mi herkesi birbirine katıp toplumda infiali yarattığın 1.yaprak muharebesi çıkarttığın yetmedi
Öyle her yerde de satılmıyor ki, düşmanlık besleyecek ne yaşamışlarBen ne bileyim anam bir bitkiye bu kadar düşman olduklarını
Sen gel Pare ben ilk etapta sarılınca elime biraz et gelsin isterimKucaklar derken bak şimdibenim şu sıralar çok fazla.kucaklanmaya ihtiyacım var az.kaldi cidden deliricem
Inşallah kucakllarlken lop lop yağlara değilde kemiklere sarılacak kadar gitsin kilolar
Bişey mi oldu yapraaaaaam demek isterdim ama yapraktan illallah geldiBana bak doğru konuş
Yaaa bir de o var zaten istese de herkes yiyemez kara lahanayıÖyle her yerde de satılmıyor ki, düşmanlık besleyecek ne yaşamışlarmısır ve fasülye koncak içine böyle sulu yemeğini yapıcaksın kimse beyaz lahanaya mok atmıyor, o sinsi sinsi kenardan izliyor
Sen gel Pare ben ilk etapta sarılınca elime biraz et gelsin isterim
Sarılmak benim işim Pare geeel kuzuummPenguencim sen saril bana ette gelsin yağda önemli değil yeter ki sarılın bana
Sarillinnnnnnnnn uleynnnnnnn
Söyle sıkı sıkı cidden ihtiyacım var
ne zaman kavga oldu kiBen ne bileyim anam bir bitkiye bu kadar düşman olduklarını
İdolüm2gun niye aç kalalım yahu bu kadının hastasi olmak istemezdim