- 27 Mart 2019
- 29.155
- 104.402
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.701
❤Sarılmak benim işim Pare geeel kuzuumm
Bana kızacaklar burada zayifliyoruz sarsılmıyoruz git kendine sarılmalı konu aç diye
Gideyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤Sarılmak benim işim Pare geeel kuzuumm
Akşam 20:30 gibi başladı 02:00 ye kadar falan sürdüne zaman kavga oldu ki
Bizim ekipte öyle kimse yok gel istediğin zaman❤
Bana kızacaklar burada zayifliyoruz sarsılmıyoruz git kendine sarılmalı konu aç diye
Gideyim bari
Yioo yapmiyicamİdolüm
Otofajinin öneminden bahsediyor aslında ama neyss
Bu kadına herkes laf edip sonra 3-5 yıl sonra hep dediğini yapıyorlar
Ay nefretİdolüm
Otofajinin öneminden bahsediyor aslında ama neyss
Bu kadına herkes laf edip sonra 3-5 yıl sonra hep dediğini yapıyorlar
Yaaa bu sefer tek kalmam vallahi Canan hocamı çağırırım buraya savaşı beraber veririzAy nefret
Denk gelmemişim ah dün bebe tüm zamanımı kısıtladıAkşam 20:30 gibi başladı 02:00 ye kadar falan sürdü
2gun niye aç kalalım yahu bu kadının hastasi olmak istemezdim
Benden de o kadar bilimsizlik abidesi biri, artık evinde oturmalıAy nefret
Daha çok benimle birlik olur gibime geliyorYaaa bu sefer tek kalmam vallahi Canan hocamı çağırırım buraya savaşı beraber veririz
Ben de yapmam pilavımı yerim insan gibiYioo yapmiyicam
Aaa bu ben
Bence de iki gün aç kalın demekle abartdı iyi ki su kilo aldırmıyor yani yoksa aç susuz sürünün diyicekAman deli be o hdhdh
Derim hocam buradaki arkadaşlar ( accessdenied ) şekeri bir türlü bırakmıyo gerçi Mune abla da burda bu savaşı biz kazanırız gibi ailurophile de varDaha çok benimle birlik olur gibime geliyor
Her türlü kazanırız aşkım raad olDerim hocam buradaki arkadaşlar ( accessdenied ) şekeri bir türlü bırakmıyo gerçi Mune abla da burda bu savaşı biz kazanırız gibi ailurophile de var
Ben kurallara uyuyorum ki uymayanlara ceza bile ayarladım gelsin canoyla iyi bir takım olacağımıza inaniyorum güçlerimizi birleştiririzDerim hocam buradaki arkadaşlar ( accessdenied ) şekeri bir türlü bırakmıyo gerçi Mune abla da burda bu savaşı biz kazanırız gibi ailurophile de var