- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.207
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.661
Günoo, dün yediğim hurmalar bugün maalesef +500 6dan sonra yemenin ve karbonhidratın etkileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dengelersin yarına yine gider onlar.Günoo, dün yediğim hurmalar bugün maalesef +500 6dan sonra yemenin ve karbonhidratın etkileri
Eki Görüntüle 3439370
Dün bende baya geç yedim bebek çok geç uyuduGünoo, dün yediğim hurmalar bugün maalesef +500 6dan sonra yemenin ve karbonhidratın etkileri
Eki Görüntüle 3439370
Evet sabah kahvaltı yapmıcam bugün öğlene kadar açlığımı uzatıcam. Yürüyüş de yaparım gider inşallah.Bugün dengelersin yarına yine gider onlar.
Yok yattım uyudum geri jdjdjGünaydın erken kalkmışsınyoksa sabah yürüyşünemi çıkıcaksın?
Ay niye moralin bozuk nolduSelam. Ben de yarın katılsam mümkün mü. Çok moralim bozuk
Ya geçen sene 64 kiloya kadar düşmüştüm sabah 72 ler gördüm. Vücudum öyle çirkinleşti ki. Yağlandım resmen. Yaş 33 kilo yüzü de çirkinleştiriyor. Kötü beslenmeden reflü de başladı. Gerçekten kendime öyle kızıyorum ki. Ben kendimi bildim bileli 55 i geçmeyen bir insandımAy niye moralin bozuk noldu
Tamam yarın mı başlıycan? Aç karnına tartılıp kilo at olar mı?Ya geçen sene 64 kiloya kadar düşmüştüm sabah 72 ler gördüm. Vücudum öyle çirkinleşti ki. Yağlandım resmen. Yaş 33 kilo yüzü de çirkinleştiriyor. Kötü beslenmeden reflü de başladı. Gerçekten kendime öyle kızıyorum ki. Ben kendimi bildim bileli 55 i geçmeyen bir insandım
Beni delirtmek için bdbdbListeye baktım Mune abla neden listede motive için mi ?
Yoksa bir insan nasıl o kiloda olur kızgınlığı için mi ?
49.3 kilosu olmak istediği kilo 47
Ya diyet listelerin de bu kilo için adam keserler linç ederler
Ben kara lahananın yemeğine de sarmasına da bayılırım.Günaydın kuzularıııım dün akşam akışta kara lahana kavgası verdiğim için pek gelemedim kusura bakmayın
Nasıl gidiyoruzzz?
YaprakBen kara lahananın yemeğine de sarmasına da bayılırım.
İşte biz öyle güzel bir grubuz, herkesi kucaklıyoruzListeye baktım Mune abla neden listede motive için mi ?
Yoksa bir insan nasıl o kiloda olur kızgınlığı için mi ?
49.3 kilosu olmak istediği kilo 47
Ya diyet listelerin de bu kilo için adam keserler linç ederler