- 17 Ağustos 2023
- 7.228
- 19.591
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.641
Koç bir şey demiyorKaloriler doğum gününe de bakmıyorben muhtar olarak görmezden geliyorum, koç ne der bakalım
Kız sen beni öldürtmeye and içtin ha valla yolladığın tarifleri pilavları yapar yerken de video atarım sanaKoç bir şey demiyoraslinda gönderdigi doktor kadar sert olsa accessdenied hamburgerleri löp löp diye götüremezdi vur kılıcını masaya millet koç görsün Depresif Penguen
Aşk olsun seni sevmezsem pilav tarifi atarmiyim en sevdigim yemekKız sen beni öldürtmeye and içtin ha valla yolladığın tarifleri pilavları yapar yerken de video atarım sana
Bir şey anladıysam arap olayım
Ben de anlamadımBir şey anladıysam arap olayım
karışık yazmış hikaye anlatır gibi
kaynının düğünüymüş bir tek onu anladımBen de anlamadımbirinin düğünü varmış o kadar ndjdjd
Girdim şu an o moda kafamda çaldırdın Margırıt. Sabaha kadar caaartttt curtttt sağol yağnıııBrandayı muşambayı yırttılaaar limon gibi seni canımm sıktılaaarrr
Ben zehirlendim siz de zehirlenin. Toparlamam için kaç bölüm belgesel izlemem gerekecek tam kestiremiyorum.Girdim şu an o moda kafamda çaldırdın Margırıt. Sabaha kadar caaartttt curtttt sağol yağnııı
Günaydın erken kalkmışsınGünaydın kuzu çevirmeler