- 19 Nisan 2022
- 4.033
- 43.940
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.721
Bana düyo ya da59.3 olmuşum hacılar nerdeyse 1 kilo vermişim.çarşambaya 1 olur o tebrikleri mutlaka tagleyerek ve posta kutuma çiçek emojisiyle kabul ediyorum. Dırdır yapanlar en içten özürlerini anlatan bi mektup yazabilir
Çarşamba hatırlat kutlayayım59.3 olmuşum hacılar nerdeyse 1 kilo vermişim.çarşambaya 1 olur o tebrikleri mutlaka tagleyerek ve posta kutuma çiçek emojisiyle kabul ediyorum. Dırdır yapanlar en içten özürlerini anlatan bi mektup yazabilir
Infinité’e de
Şu an senInfinité’e de
Tamam sen mektup yazma sen beynimi yemesen yürümezdim gitmezdi o kilolarŞu an sen
Tabi canımTamam sen mektup yazma sen beynimi yemesen yürümezdim gitmezdi o kilolarye beni devam
Ohhhhh afiyet olsun simit pazar kahvaltısından kaldı heraldeEki Görüntüle 3439418 ilk öğünüm
Cocuklardan artık kalanOhhhhh afiyet olsun simit pazar kahvaltısından kaldı heralde
Afiyet olsun kuzucum o kadar simitten bir şey olmaz sanırımCocuklardan artık kalan
❤
Bana kızacaklar burada zayifliyoruz sarsılmıyoruz git kendine sarılmalı konu aç diye
Gideyim bari
Yok ben bütün yerim yersem
Listeye baktımMune abla neden listede motive için mi ?
Yoksa bir insan nasıl o kiloda olur kızgınlığı için mi ?
49.3 kilosu olmak istediği kilo 47
Ya diyet listelerin de bu kilo için adam keserler linç ederler
Çarşambaya ismi lazım değil birisine ceza verirken kutlama yapacak mıyızDerim hocam buradaki arkadaşlar (accessdenied ) şekeri bir türlü bırakmıyo gerçi Mune abla da burda bu savaşı biz kazanırız gibi ailurophile de var
Allahım Allahım özgüvene bak59.3 olmuşum hacılar nerdeyse 1 kilo vermişim.çarşambaya 1 olur o tebrikleri mutlaka tagleyerek ve posta kutuma çiçek emojisiyle kabul ediyorum. Dırdır yapanlar en içten özürlerini anlatan bi mektup yazabilir
Çarşambaya kaldı 2 gün. Cezayı netleştirelimMss topikteki misyonum ekip arkadaşlarımDepresif Penguen ve ailurophile ’la bir olup accessdenied ‘i sinir ederek eritmek, kendisi üzerinde denenen hiçbir diyet yöntemi işe yaramadığından sinir etme diyetini deniyoruz
Çarşambaya ismi lazım değil birisine ceza verirken kutlama yapacak mıyız
Allahım Allahım özgüvene bak
Netleştirin vallaÇarşambaya kaldı 2 gün. Cezayı netleştirelim
Sinir ederek içinin yağlarını eritçez inşallahMss topikteki misyonum ekip arkadaşlarımDepresif Penguen ve ailurophile ’la bir olup accessdenied ‘i sinir ederek eritmek, kendisi üzerinde denenen hiçbir diyet yöntemi işe yaramadığından sinir etme diyetini deniyoruz
Çarşambaya ismi lazım değil birisine ceza verirken kutlama yapacak mıyız
Allahım Allahım özgüvene bak