- 19 Nisan 2022
- 4.033
- 43.940
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.621
Son iletime bakYa kara lahana çorbası içseydin hiç düşündün mü bunu elini aç ve yaradana şükürler et
Kırma adamı gezin tadını çıkarın kebap ye mantı yeYeni bir roma dondurmacısı açılmış. Eşim illa gidelim dedi, kıramadım
Evet bizimkiler de çok seviyodu biraz da soğan koyuyordu anneannemKavurunca farklı bir tadı oluyor fasulyenin tam yumurtalık oluyor
Ben de hep öyle yapıyorum aslında arada canım çekince yapıyorum bunuBiz bol soğanlı ve domatesli yaparız haşlamadan
Soğanlı denemedim hiç . Ben Karadenizli de değilim. İç Anadolu'nun oralardanEvet bizimkiler de çok seviyodu birazda soğan koyuyordu anneannem
Oha cogzel mönüAksam yemeğinde 6 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık kavurma ve bol salata ile yedim 1 kase de kremasız domates çorbası
Önümüz kurban her evde menü böyle olurOha cogzel mönü
Ses deneme 1 2 … çikita muuuzKırma adamı gezin tadını çıkarın kebap ye mantı ye
Önünü kesicim senin ndndndSes deneme 1 2 … çikita muuuz
Bizde de böyle. Güzel oluyor ben severim ama bunu da ekmekleBen yemiyorum da rahmetli annenannem yağda kavurup yumurta kırıyordu. Ben Ankaralıyım gızım
Önünü kesicim senin ndndnd
Bende öyleBen de akşam yemeğinde fırında soslu ızgara tavuk butları yedim minnoş. Yoğurt tabağında kuru naneyle renklendirilmiş davuk
Ben ikna oldumYeni bir roma dondurmacısı açılmış. Eşim illa gidelim dedi, kıramadım
ekmekte yesinmi?Kırma adamı gezin tadını çıkarın kebap ye mantı ye
Acces de kızını kıramayıp hamburger yediydiYeni bir roma dondurmacısı açılmış. Eşim illa gidelim dedi, kıramadım
Ama ben doğum günü çocuğuyum yaaAcces de kızını kıramayıp hamburger yediydi
O yüzden bu günün tadını çıkarAma ben doğum günü çocuğuyum yaa
Kaloriler doğum gününe de bakmıyorAma ben doğum günü çocuğuyum yaa