- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.207
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.601
TamamÇok ye tamam mı
Yumurtalı fasülye güzel oluyo muBen de haşlanmış yeşil fasulyeyi az zeytinyağında kavurdum üzerine bir tane de yumurta kırıp öyle yedim. Yanina da marul ve yeşil mercimekli salata vardı. Bunları 5 buçuga doğru yemiştim. Az önce de 1 elma yedim. Yeme olayı bitti yeşilçay kaldı sadece .
Bence güzel. Ben çok seviyorum annem yapar arada.Yumurtalı fasülye güzel oluyo mu
Tadın olmayınca bunu yiyorsan tadın varken ne yiyorsun kızNe yedim
Sabah tadım yoktu biraz çikolata minnacık ekmek birkaç zeytin.
Öğleni boş geçtim.
Akşam Malatya usulü bulgur(yatsı) köfte çorbası
Hiç yemedim merak ettimBence güzel. Ben çok seviyorum annem yapar arada.
Şöyle bakınca siz benden daha çok yemişsinizTadın olmayınca bunu yiyorsan tadın varken ne yiyorsun kız
Fasulye ve yumurta yanyana çok koyamadımBen de haşlanmış yeşil fasulyeyi az zeytinyağında kavurdum üzerine bir tane de yumurta kırıp öyle yedim. Yanina da marul ve yeşil mercimekli salata vardı. Bunları 5 buçuga doğru yemiştim. Az önce de 1 elma yedim. Yeme olayı bitti yeşilçay kaldı sadece .
Karadenizde çok yapılır.Fasulye ve yumurta yanyana çok koyamadım
Fasülyeyi haşlayıp kavurduktan sonra üzerine yoğurtla da yiyoruz ama ben bunu daha çok seviyorumHiç yemedim merak ettim
Karadenizde çok yapılır.
Ben yemiyorum da rahmetli annenannem yağda kavurup yumurta kırıyordu. Ben Ankaralıyım gızımHaşlayıp yumurta mı kırıyorsunuz
Anlarada da yapıyorlar yaniBen yemiyorum da rahmetli annenannem yağda kavurup yumurta kırıyordu. Ben Ankaralıyım gızım
Ya kara lahana çorbası içseydin hiç düşündün mü bunu elini aç ve yaradana şükürler etBen yemiyorum da rahmetli annenannem yağda kavurup yumurta kırıyordu. Ben Ankaralıyım gızım
Kavurunca farklı bir tadı oluyor fasulyenin tam yumurtalık oluyorFasulye ve yumurta yanyana çok koyamadım