- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.202
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.361
Çıkarmıyorum, zaten sıcaktan atlet don geziyorumBu arada kilonuzu ölçerken her seyi çıkarıyormusunuz?Benim uzerimde elbise sütyen var onunda grama etkisi oluyor tabi
Geliyoraccessdenied Tarti resmi?
Delirtiyor senin toplamda ne kadar gittiÇıkarmıyorum, zaten sıcaktan atlet don geziyorum
1.800g sanırım canım.Delirtiyor senin toplamda ne kadar gitti
Bazen eşim tartiyi kontrol etmek için bana bir çık bakalım diyor. Önce soyunmam gerek yiğidim diyorumÇok etkiliyo valla hayatta kıyafetle tartılmam
aaa çok iyi, bunu sevdimYok yok sade zaten, içine doğal karadut özü ekledim ben
Pasta varmiymiş
Dogum günü pasta boreksiz olurmu hiçPasta varmiymiş
Kocam menemen yapmış doğum günüme özel. Soğan koymamış ama olsun. Bu özel günde soğanlı soğansız tartışmasına girmicemPasta varmiymiş
Ne yedin kız yine?600 gram vermişim aslında daha fazla vermiştim ama dün bi miktar yidim
Söylemem döversinizNe yedin kız yine?
Zaten yemişsin artıkSöylemem döversinizsonra kaos çıkıyo
Kız çocuk var napayım o istedi vjvjvjvZaten yemişsin artıksöylesende söylemesende
Bende bugün itibariyle 700gr vermişim. İnşallah çarşambaya kadar 1 kilo gider inşallah600 gram vermişim aslında daha fazla vermiştim ama dün bi miktar yidim
Ohhh afiyet olsun. Gün bitmedi daha belki pasta da gelirKocam menemen yapmış doğum günüme özel. Soğan koymamış ama olsun. Bu özel günde soğanlı soğansız tartışmasına girmicem