- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.050
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.341
Yok yok sade zaten, içine doğal karadut özü ekledim benO maden suları da yüksek şeker içeriyor sanırım sadesini içsen süper olur ama zamanla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok sade zaten, içine doğal karadut özü ekledim benO maden suları da yüksek şeker içeriyor sanırım sadesini içsen süper olur ama zamanla inşallah
Ben de aynı durumdayım üzülme. Şu an özel bi durumdayız, şükür ki bebeğimizi besliyoruz öyle düşün zamanla veririz inşallah yavaş da olsa. Benim de şekerim düşüyor sanki ve anlık saldırıyorum. Ama düzenli beslenerek en azından o saldırma olayını kırmaya çalışıyorumBazen asiri ac hissettigmde ozellikle emzirmeden sonra tutamıyorum kendimi. Sekeri, ekmegi ve aburcuburu tamamiyle cikarttim hayatimdan
Diyete başlandığında ilk olarak odemden gidiyor o zaman hızlı oluyor. Daha sonrasında ideal kiloya yaklaştıkça verme hızı düşüyor yağdan vermek de zor zaten. Biraz da vücut direniyor. Sizi yıldırmaya çalışıyor. İstikrarlı bir şekilde devam ederseniz. Bir süre sonra pes eder. Daha güzel sonuclar görürsünüz. Aradaki kaçamakları bir gün sonra dengeleyebilirsiniz.95 kiloydum dogum yapali 6 ay oldu emzirme doneminde oldugum icin cok sıkı diyete giremedm ama hızlı başladım vermeye. 79 a gelince yavaşladı gram gram gidiyor artk, geri almadm ama hızı durdu
Teskkur ederm Evet bende öyle sanki hızlıca yiyip hemen pisman oluyorum ve yuruyuse spora daha cok zaman ayırıyorum. Sanirim çok acıkmamak icin ara ara atistirmak lazm hafifçeBen de aynı durumdayım üzülme. Şu an özel bi durumdayız, şükür ki bebeğimizi besliyoruz öyle düşün zamanla veririz inşallah yavaş da olsa. Benim de şekerim düşüyor sanki ve anlık saldırıyorum. Ama düzenli beslenerek en azından o saldırma olayını kırmaya çalışıyorum
Aradaki kacamaklar olusturdugum duzeni aksatıyor ve hemen pismanlik hissi veriyor. Ilk gunler cok hizli cok guzeldi, acıkma hissim de yoktu. Gece hicbirsey yemeyince rahatca uyuyordum ama birazcik kacirsam moralimde etkileniyordu. Şuan gramdan gidiyor , su bile içsem siskinlik hissi veriyor. Sutum etkilenmedi hatta artti bile cunku sadece sut yapan seyler yiyorum ama bazen psikolojik olarak zorlaniyorum. Oyle hissettgm zamanlarda buraya girip, konusmak destek görmek cok iyi geliyoDiyete başlandığında ilk olarak odemden gidiyor o zaman hızlı oluyor. Daha sonrasında ideal kiloya yaklaştıkça verme hızı düşüyor yağdan vermek de zor zaten. Biraz da vücut direniyor. Sizi yıldırmaya çalışıyor. İstikrarlı bir şekilde devam ederseniz. Bir süre sonra pes eder. Daha güzel sonuclar görürsünüz. Aradaki kaçamakları bir gün sonra dengeleyebilirsiniz.
En içteki en küçük iki parça kalana kadar soyunuyorum benBu arada kilonuzu ölçerken her seyi çıkarıyormusunuz?Benim uzerimde elbise sütyen var onunda grama etkisi oluyor tabi
Ben üşeniyorumEn içteki en küçük iki parça kalana kadar soyunuyorum ben
Ben tek buna üşenmemBen üşeniyorum
Birdahakine çıkarıp denerim bakalim kaç gram fark varBen tek buna üşenmem
Kıyafete göre en az 200 fark gördüm ben. Benim için o fark önemliBirdahakine çıkarıp denerim bakalim kaç gram fark var
Ne elbisesi sütyeni kız donsuz tartılıyorum valla . JdjdjdBu arada kilonuzu ölçerken her seyi çıkarıyormusunuz?Benim uzerimde elbise sütyen var onunda grama etkisi oluyor tabi
Çok etkiliyo valla hayatta kıyafetle tartılmamKıyafete göre en az 200 fark gördüm ben. Benim için o fark önemli
bir tek benmi kiyafetimleyim yavNe elbisesi sütyeni kız donsuz tartılıyorum valla . Jdjdjd
sucugu niye küçük yazdınKahvaltımı yapmadan önce üç bardak su içtim. Kahvaltı da peynir, salatalık, domates ve sucuklu yumurta yedim. Çayımı içiyorum şimdi