- 17 Ağustos 2023
- 7.225
- 19.574
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.321
Emziriyosan iyi yemen lazım ekmek tatli şekerli gidalardan uzak durmaya çalış bunlari yeme normal yemegini ye zayıflarsın zamanla halsizleşiyorsan zorlama kendini.Listeyi bilmiyordum ama ben çok sık giremiyorumemzirdikten sonra cok halsizleyince kacamak yapıyorum
Motivasyonum dusmustu yavaslayınca, bu yorum iyi geldi tesékkur edermKilo fazla olunca çabuk gidiyor ama 79 gibi rakamlar da artık daha yavaş veriyorsun bu normal bir şey.Yine dikkat ederek yavaştan kilo veririsin bizde öyle yapıyoruz her gun gramla düşüyor.
Bazen asiri ac hissettigmde ozellikle emzirmeden sonra tutamıyorum kendimi. Sekeri, ekmegi ve aburcuburu tamamiyle cikarttim hayatimdanEmziriyosan iyi yemen lazım ekmek tatli şekerli gidalardan uzak durmaya çalış bunlari yeme normal yemegini ye zayıflarsın zamanla halsizleşiyorsan zorlama kendini.
Bu çok normal bir şey emzirince insan susuyor acıkıyor bebegin için iyi beslenmen lazım.Çıkardıysan çok güzel o zaman kendin zayiflayacaksın bol bol haraket yürüyüş süreci hızlandıracak.Bazen asiri ac hissettigmde ozellikle emzirmeden sonra tutamıyorum kendimi. Sekeri, ekmegi ve aburcuburu tamamiyle cikarttim hayatimdan
Evet gunluk 15 bin adım atavilecegim bir yuruyus rutini olusturdum, bol su iciyorum ve gece hicbirsey yemiyorum. Kacamakları sabah yapıyorum sonra pisman olup sporumun suresini uzatiyorumBu çok normal bir şey emzirince insan susuyor acıkıyor bebegin için iyi beslenmen lazım.Çıkardıysan çok güzel o zaman kendin zayiflayacaksın bol bol haraket yürüyüş süreci hızlandıracak.
Gayet iyi böyle devam et ara sıra kaçamakla bir şey olmaz her gun 15binde adım atiyorsan sporla yakıyorsundur kaloriyiEvet gunluk 15 bin adım atavilecegim bir yuruyus rutini olusturdum, bol su iciyorum ve gece hicbirsey yemiyorum. Kacamakları sabah yapıyorum sonra pisman olup sporumun suresini uzatiyorum
2 Sezeryandan dolayı göbeğim kaldı, o yüzden bölgesel zayıflamak icinde spor yapıyorum. Güzel gidiyor enerjim yukseldi. Hedefim 60 kiloya inebilmekGayet iyi böyle devam et ara sıra kaçamakla bir şey olmaz her gun 15binde adım atiyorsan sporla yakıyorsundur kaloriyi
Selam Çarşamba ne şakası?Selamlar
Tartı gününüz ne zamananneme bugün tartidayken şaka yaptım size de yapayım
Benimde ikinci sezeryanım göbek ilkine göre fazla kaldı bende ondan kurtulmaya çalışıyorum.2 Sezeryandan dolayı göbeğim kaldı, o yüzden bölgesel zayıflamak icinde spor yapıyorum. Güzel gidiyor enerjim yukseldi. Hedefim 60 kiloya inebilmek
Arkadan ayak parmak uçlarimla tartıya 3 kilo baskı yapmisim kadin kurban öncesi şok gecirdjSelam Çarşamba ne şakası?
Kesinin oldugu bölge, kilo vermeden once aşiri uyusuk ve sertti ama kilo verdikce o bölge de yumusadi ve hissizligi azaldı. Sizde nasl o bölge ?Benimde ikinci sezeryanım göbek ilkine göre fazla kaldı bende ondan kurtulmaya çalışıyorum.
Yazık değilmi kadınaArkadan ayak parmak uçlarimla tartıya 3 kilo baskı yapmisim kadin kurban öncesi şok gecirdj
Uzun zamandır 91 e düştüm diye seviniyordu.tartiya çıkmadan öncede "93 oldum bu ara iyice kilo aldım" dedi .rakamı görünce şok oldu ama kimseye de seslenmiyorYazık değilmi kadınazaten tartıda gördüģümüz rakamlar bizi üzüyor ekstra görünce ikinci şok geliyor
Ilk sezeryanda bir anda kilo vermiştim sezeryan kesigimde iyiydi sert değildi.Şu an sert mesela daha çok kilo vermedim çunki hem 2 ay bu gun olduKesinin oldugu bölge, kilo vermeden once aşiri uyusuk ve sertti ama kilo verdikce o bölge de yumusadi ve hissizligi azaldı. Sizde nasl o bölge ?
O an ki çaresizligi çok iyi bilirim..Uzun zamandır 91 e düştüm diye seviniyordu.tartiya çıkmadan öncede "93 oldum bu ara iyice kilo aldım" dedi .rakamı görünce şok oldu ama kimseye de seslenmiyor
Daha cok yeniymis, ben 6 aydan snra basladim spora ve diyeteIlk sezeryanda bir anda kilo vermiştim sezeryan kesigimde iyiydi sert değildi.Şu an sert mesela daha çok kilo vermedim çunki hem 2 ay bu gun oldu
Kız nerem zayıf yeni 7 kilo verdim kaldı 5Bi dk ya sen zaten zayıfsın ne alaka diyet topiği öfff lütfen ciddi şişmanlar eklesin.