- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.202
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.381
Kek mi yidin pasta mı yidin ne yidin?Kız çocuk var napayım o istedi vjvjvjv
Ay inşallah gelmezOhhh afiyet olsun. Gün bitmedi daha belki pasta da gelir
Çocuk yemenimi istedi?Kız çocuk var napayım o istedi vjvjvjv
Hamburger menüsü yemek zorunda bırakıldım çeşitli işkencelere maruz kaldım. Kabul ettim sonunda, başka çarem yoktuKek mi yidin pasta mı yidin ne yidin?
Mutlu pazarlar penguşumMutlu pazarlar Minik Kuşlarııım
Zorladı beni tehdit falan etti jdjdjÇocuk yemenimi istedi?
Ne hamburgeri ama artık yaaaHamburger menüsü yemek zorunda bırakıldım çeşitli işkencelere maruz kaldım. Kabul ettim sonunda, başka çarem yoktu
Bu açıklamaları Mune ablayla Depresife edersin artikZorladı beni tehdit falan etti jdjdj
Kızım Alice in 1 ayı doldu ödülü vardı hamburger istedi. Napaydım gitmek zorunda idimhshshshNe hamburgeri ama artık yaaa
Sen yemeye de bilirdin ya haniKızım Alice in 1 ayı doldu ödülü vardı hamburger istedi. Napaydım gitmek zorunda idimhshshsh
Yok canım olur mu ev yapımıydı hdjdjSen yemeye de bilirdin ya haniDirek fastfood yemişsin be kızım
Sen iflah olmazsınYok canım olur mu ev yapımıydı hdjdj
Merhaba95 kiloydum dogum yapali 6 ay oldu emzirme doneminde oldugum icin cok sıkı diyete giremedm ama hızlı başladım vermeye. 79 a gelince yavaşladı gram gram gidiyor artk, geri almadm ama hızı durdu
Tesekkur ederimMerhaba
Kilo verme belli bir zaman sonra düzlüğe ulaşır eskisi kadar hızlı olmaz bu çok normal bunun adı plato evresi. Motivasyonunuzu bozmayın. Eskisi kadar hızlı veremesenizde ibre tekrar aşağıya dönecektir.
Googledan bak plato evresine hiç bozma moraliniTesekkur ederimyavaslamayi gorunce acaba nerde hata yapıyorum diyeenerjimi dusurmustum ama smdi tekrardan motivasyonumu toparlayabilirim
Cehennemde yanacaksınHamburger menüsü yemek zorunda bırakıldım çeşitli işkencelere maruz kaldım. Kabul ettim sonunda, başka çarem yoktu
Ateş beni çağıryo ama Burger King deeldiCehennemde yanacaksın