- 15 Şubat 2013
- 24.400
- 91.887
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.021
Delirtiyor bu yolladığın loose it application u ücretli di mi? Ücretli mi kullanıyorsun bunu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım premium almadım ben, ücretsiz devam et.Delirtiyor bu yolladığın loose it application u ücretli di mi? Ücretli mi kullanıyorsun bunu ?
Sigara sonrası yerini dolduracak bir şeyler arıyor insan, eşim 2 ayı geçti bırakalı ben hala fosur fosurBeni bu sigarayı bırakmak şişrirdi bi anda zaten becerebilsem yazın içip kışın bırakıcam ama içince çok içiyorum
Annem 63 yaşında bıraktı hiçbir şey için geç değilSigara sonrası yerini dolduracak bir şeyler arıyor insan, eşim 2 ayı geçti bırakalı ben hala fosur fosur
Eşim de diyor sigara yerine koyacak bir şeyler arıyorum diye, o su içmeye vurdu kendisini sigara içmek istedikçe su içiyor, sigarayı bırakanları tebrik ediyorum ben de o irade yok mesela, züğürt tesellisiyle avutuyorum kendimi günde 8-10 tane içiyorum diye ama zehir zehirdir 3’ü 5’i olmaz.
Ay abla 2 sene içmedim simdi yine basladım bırakamadım kafadaSigara sonrası yerini dolduracak bir şeyler arıyor insan, eşim 2 ayı geçti bırakalı ben hala fosur fosur
Eşim de diyor sigara yerine koyacak bir şeyler arıyorum diye, o su içmeye vurdu kendisini sigara içmek istedikçe su içiyor, sigarayı bırakanları tebrik ediyorum ben de o irade yok mesela, züğürt tesellisiyle avutuyorum kendimi günde 8-10 tane içiyorum diye ama zehir zehirdir 3’ü 5’i olmaz.
Ben izlemiyorummeee noldu ya herkes kızılcık şerbeti izlemeye mi gitti
Ben raporlara bakıyorum, diğerlerini bilmemeee noldu ya herkes kızılcık şerbeti izlemeye mi gitti
Tarzınızda güzel kendinize özel
Valla bu aralar can sıkıntısından benim de başlayasın var sigara içmiyorum diye içki de içmiyorum bi yere de gitmiyorum ot gibi yaşıyorumAy abla 2 sene içmedim simdi yine basladım bırakamadım kafada
Bıraktıysan başlama böyle devam et yoksa birdaha bırakman çook zor olur.Valla bu aralar can sıkıntısından benim de başlayasın var sigara içmiyorum diye içki de içmiyorum bi yere de gitmiyorum ot gibi yaşıyorum
Dışarı mı gittin hara getmişsen?Ay burnuma yemek kokulari geliyor bir hava alayım dedim pişman oldum
En son Azerbaycan türkçesi ile seninle konuştum ban yedim Mune abla da konuda korkuyorum yazmayaDışarı mı gittin hara getmişsen?
Tarif vereyim bişir yeİnfinit seni görende canım pilav çekiyir
Kızım orda çok kaynattık konu dışı yorum yazmaktan gittik Azerbaycan Türkçesi konuşmak suç mu bre jdjdjs belki Azerisin jdjdjEn son Azerbaycan türkçesi ile seninle konuştum ban yedim Mune abla da konuda korkuyorum yazmaya
Ver kız özelden ver ama Depresif Penguen öldürür biziTarif vereyim bişir ye
Ben her hafta pişiriyorum bir kez
Bizim en özel yemeklerden her özel günün olmazsa olmazı.
Bence de suç degil sonuçta ingilizce değil ikisi de türk diliKızım orda çok kaynattık konu dışı yorum yazmaktan gittik Azerbaycan Türkçesi konuşmak suç mu bre jdjdjs belki Azerisin jdjdj