- 17 Ağustos 2023
- 7.792
- 22.915
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #7.221
Bak izle bu hafta hirs yaptım 1 2 kilo vericemBozulmuycak işte senin yaxana tökülsün üstüne başına da tökülsüntökülmeyen yerin kalırsa da haber ver men gelip tökerem
Mide küçülütmek en önemlisi çünkü devamlılık öyle sağlanıyorBu hafta ben onu hiss etdim hep yedim 100gram aldim baya bekliyodum.aslinda
Ağlama aşkın 2 gün önce sıcak istiyom bi yorganla yatıyos yetti bıktım diyodun al sana sıcakGelip benle yürüyeceksen olur Muneciim42 yetmez 50 yi bekleseydik bxnxnx
Geçmedi 1 saat rötarla geldik Avrupa’da ki olumsuz hava koşulları nedeniyle. Temmuz ayında Fransa kışa girdiği için gerizekalı gibiBak izle bu hafta hirs yaptım 1 2 kilo vericemo zaman görûrsün tökülmeyi
Ha bu arada gısganç kadın naptịn yolculugun iyi geçtimi?
Arası yok mu anacım bunun insan gibiAğlama aşkın 2 gün önce sıcak istiyom bi yorganla yatıyos yetti bıktım diyodun al sana sıcak
Yok aşkım öyle mevsimler kalmadı artıkArası yok mu anacım bunun insan gibi
Olsun artık tadini çıkarırsiniz vataninizin yemekler börekler yaparlar sizeGeçmedi 1 saat rötarla geldik Avrupa’da ki olumsuz hava koşulları nedeniyle. Temmuz ayında Fransa kışa girdiği için gerizekalı gibi
Temmuz’da Türkiye’ye geliyorsun, geldiğin yer de Rize İkizdere Yaylası değil İzmir.Arası yok mu anacım bunun insan gibi
Alışmış bünye soğuğaTemmuz’da Türkiye’ye geliyorsun, geldiğin yer de Rize İkizdere Yaylası değil İzmir.
İzmir istidir bilmirsen
Ben de Firansa da yaşasam soğuktan çarpılırım, hiç sevmiyorum soğuğuAlışmış bünye soğuğaçarptı birden
Valla benim içinde öyle aslındaBen de Firansa da yaşasam soğuktan çarpılırım, hiç sevmiyorum soğuğuEge benim için cennet
Bazı ülkelerin mevsimleri bizim ülkemize göre ne kadar ters, Avustralya’da da bu mevsimde hava soğumaya ağustosta da lapa lapa kar yağmaya başlıyorValla benim içinde öyle aslında
Me tooBazı ülkelerin mevsimleri bizim ülkemize göre ne kadar ters, Avustralya’da da bu mevsimde hava soğumaya ağustosta da lapa lapa kar yağmaya başlıyor
Bizim memleketimiz güzel, yazı yaz gibi kışı kış gibi yaşıyoruz, yaz mevsimi sıcak olsa bile imkan varsa git yaylaya sıcağı hissetme.
ITürkiye
Allahıııım sular seller gibi İngilizce konuşuyoruz, nasıl güzel anlaştık ben bu hızla 2 güne fransızcayı da öğrenirimMe too
Sende var bi İngilizlik bence zaten, öyle bi doğal, akıcı bi İngilizceyle konuştun hjdnAllahıııım sular seller gibi İngilizce konuşuyoruz, nasıl güzel anlaştık ben bu hızla 2 güne fransızcayı da öğrenirim
Sıcağı seviyoz dedik değil mi UK buzdolabı gibin yer ben miaminin aşağı beach mahallesinde doğdum aksanım oradanSende var bi İngilizlik bence zaten, öyle bi doğal, akıcı bi İngilizceyle konuştun hjdnaksanı çıkaramadım sadece Amerikan mı British mi?
Ben de öyle tahmin etmiştim zatenSıcağı seviyoz dedik değil mi UK buzdolabı gibin yer ben miaminin aşağı beach mahallesinde doğdum aksanım oradan
Senin uykun gelmedi mi? O kadar uçaklarla geldin gezdin yedin içtin çatlamadan uyusan mıBen de öyle tahmin etmiştim zaten
Uyku tutmuyor dengem bozulduSenin uykun gelmedi mi? O kadar uçaklarla geldin gezdin yedin içtin çatlamadan uyusan mı
Anammm gerçekten hava çarpmışUyku tutmuyor dengem bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?