- 17 Şubat 2015
- 7.912
- 21.205
- 348
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #7.201
Ben gitmem burdan kolay kolay kilo işi tamam bile olsa karnımdan tatlış kaslar görme hayalime yaklaşıyorumAy siz kilo verip gidince ben verememiş olursam napcam kız biraz yavaşlayın bdbdh
Bu hafta ben onu hiss etdim hep yedim 100gram aldim baya bekliyodum.aslindaYavaş kilo vermek kesinlikle daha kalıcı oluruzun vadede mideni küçülteceğin için yemen bir rutine biner
Hep beraber halledicizz
Ayni kiloda kaldigin için benim gibi cezali oluyosun o zaman58.2 yazayor Allan cezası gibi verdiklerimi aldım geri
Ayni kiloda kaldigin için benim gibi cezali oluyosun o zaman
Cezali evet ama şimdi yok gezmelere gittim adım atmayayim falan söyleye bilir.Tabi ki abla buyur seç 10bin adım atmalı.accessdenied cezalı mı kaç bin adım yürüyecek İzmir sıcağında, ceza gününü ben seçeyim miiii
Eki Görüntüle 3447475
9 Temmuz Salı 42 derece İzmir sıcağında olsun lütfenCezali evet ama şimdi yok gezmelere gittim adım atmayayim falan söyleye bilir.Tabi ki abla buyur seç 10bin adım atmalı.
Nasıl istersen abla9 Temmuz Salı 42 derece İzmir sıcağında olsun lütfenhem tartıdan önce olur asla zalimliğimden değil, tümüyle iyi niyetle accessdenied düşündüğüm için
Asfalta yapışmış haliyle foto da istesek mi acabaNasıl istersen ablasen en iyisini bilirsin tabi.
Zalimlerr diyerek grubu terk etmesin sonraAsfalta yapışmış haliyle foto da istesek mi acaba
Zalimlerr diyerek grubu terk etmesin sonra
Türkiye'ye geldi ya kesin kilo alıcak tutamaz kendini
Bir elinde tabak yedikçe yürüsün madem
Verdiği kiloları alıp dilimize düşmeseydi, alacak tabii kadına börek boyoz rakı balık diyorum, lahmacun iskender sayıp duruyor, aklı yemekte.
1 haftaya kalmaz zmir sahiline vuran bir accessdenied bulundu diye haber çıkarsa şaşırmayın
Eki Görüntüle 3447497
Gelip benle yürüyeceksen olur Muneciim9 Temmuz Salı 42 derece İzmir sıcağında olsun lütfenhem tartıdan önce olur asla zalimliğimden değil, tümüyle iyi niyetle accessdenied düşündüğüm için
Sen kendine bak üste almışın bi deBir elinde tabak yedikçe yürüsün mademoturmasın oturtmayın.Kendisini tutmasi baya zor olur uzun zamandir gelmiyor bir anda yemeklere saldıra bilir biraz şundan bundan derken bir bakmış 60 olmuş bile geldigi kiloya dönmüş.
Ben bu hafta dedim ki zaten dikkat etmedim diye bilerek yedimSen kendine bak üste almışın bi de
Ben sabit kalmışım, üste alanlar başka bi segment bacım. Siz kendi aranızda konuşunBen bu hafta dedim ki zaten dikkat etmedim diye bilerek yedim100gram 800gramdan iyidir
Yo kendin dedin vermiştim aldim diye.Hem geçen hafta 800 gram almadinmi hele hele havalara bak hele.Inş 5 kilo alirsinBen sabit kalmışım, üste alanlar başka bi segment bacım. Siz kendi aranızda konuşunbdbsbx
İnşallah sen 15 kilo alırsın da gelip ah nerden ettim o bedduaları geldi beni buldu, ben ettim sen etme diye ağlarsın, çok aminYo kendin dedin vermiştim aldim diye.Hem geçen hafta 800 gram almadinmi hele hele havalara bak hele.Inş 5 kilo alirsin
Sabit kalmakta cezaya dahildir.
İnşallah sen 15 kilo alırsın da gelip ah nerden ettim o bedduaları geldi beni buldu, ben ettim sen etme diye ağlarsın, çok amin
Bozulmuycak işte senin yaxana tökülsün üstüne başına da tökülsünAllahim yazdiysa bozsun 15kiloyu vermeye çalışıyorum zaten bizde bir laf vardır
Agzından çıxsın yaxana tökülsün deyip gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?