Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Çay uykunu mu kaçırıyor?
Ya bu çayla kahve bir benim uykulara bir şey yapmıyor galiba, demlik demlik çay içsem de uyurum
Yok bugün o kadar çok çay içtim ki bütün gün dışarda arkadaşlarımla buluştum. Gece 12 de geldim bir koca kupa daha içtim 3 gün uyumam ben artık

Bu arada fiyatları gördüm 7 ay sonra dudağım uçukladı. Kızım arkadaşlarıyla sinemaya gitti. Öğrenci bileti 230 lira. Tam sordum 250 olmuş o da. 4 kişilik aile sinemaya gitsen 1000 lira yani.

Bu arada fiyatları gördüm 7 ay sonra dudağım uçukladı. Kızım arkadaşlarıyla sinemaya gitti. Öğrenci bileti 230 lira. Tam sordum 250 olmuş o da. 4 kişilik aile sinemaya gitsen 1000 lira yani.
Sen senede belki 2 ay biz 12 ay dudaklarımız uçuk geziyoz Her şeye yeniden zam geliyor sana hoşgeldin paketi olarak :)))
Kocana söyle 70’lik 850 tl oldu, Turkish raki Turkish zam

Sen senede belki 2 ay biz 12 ay dudaklarımız uçuk geziyoz Her şeye yeniden zam geliyor sana hoşgeldin paketi olarak :)))
Kocana söyle 70’lik 850 tl oldu, Turkish raki Turkish zam
Eki Görüntüle 3447539
Valla sadece o değil bizim eski komşu da rakı bekliyor. Resmen milli içecekten milli servete geçiş yapmış rakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…