- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.181
Ve iskender orda daha güzel oluyor bana göre offfff canım çekti :) Aralık gibi gideceğim ben de o zaman yerim artıkSeeeeeennnn İzmir’e gelmişsin, rakı balık, baklava börek, boyoz kumru varken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve iskender orda daha güzel oluyor bana göre offfff canım çekti :) Aralık gibi gideceğim ben de o zaman yerim artıkSeeeeeennnn İzmir’e gelmişsin, rakı balık, baklava börek, boyoz kumru varken
Kumru sevemedim derken nxnxnxnİzmir’e her gittiğimde Boyoz yerim kahvaltıda kumruyu sevemedim :) izmir bombası bir tane yiyince kesiyor amaaa tadı çok güzel
Ben de seni yerim bebeyiiimYazdım aşko hepsini yerim kız tenk u bebeyim
Heee dimiii hepsi tamam baklava kilo yapıyorRakı balık Allan emri napayım börek kumru falan da yerim bence bi da mantıyla lahmacun ve iskender yiycem şimdilik bu kadar baklava yemem o kilo yapıyo bdbdhd
4-5 tane yerim ben kumruyu bak abartmıyorum yerimİzmir’e her gittiğimde Boyoz yerim kahvaltıda kumruyu sevemedim :) izmir bombası bir tane yiyince kesiyor amaaa tadı çok güzel
Bundan 10 yıl önceydi kuzum :) şimdi o tarz yemekler yemiyorum ondan :) yoksa eminim güzeldir tadı afiyetle yeKumru sevemedim derken nxnxnxn
Ay siz kilo verip gidince ben verememiş olursam napcam kız biraz yavaşlayın bdbdhBen de yaklaştım kendimi çok daha iyi hissediyorum hep beraber çok güzel burası
kaç senedir beklediğim insan accesmiş iyi ki açmış grubu
Seneler önceydi kuzenim benimkini de yemişti ben yiyemedim diye o da çok seviyo4-5 tane yerim ben kumruyu bak abartmıyorum yerim
Evet canımSapyoseksüel banlı mı kızlar?
kızz ben seni geçmişim yaaa 57.80 çıktım ahahahahah
kız ben 2.5 haftadır burdayım sanırım ama bende bi anormallik var eriyorum habire yeminlee sporuda bıraktım haa sadece yürüyorum 3 gündür leslie filan da yokk accessdenied noluyo bana accsess sizin gruptan bir önce ben 68 dim 11 kilom gitmiş toplamda kızçe biri vardı mikemmel olan kimdi o 16 kilo vermişti inanmazsın bak daha iki gün önce 58.90 dım bugun 57.80 sürekli tartıldığım yer ve inanmadım eczaneye gittim dün gene 58 lerde çıktım bugün bi baktım 57.80 korkmuyor da değilim hani acilen bi aile hekimliğine gitcem diyetisyene kastan mı gidiyor yağdan mı bilmiiyorum ama yüzüm çökmüş vaziyette Bllossom senede özeniyordum şimdi sırada penguş var ona doğru gidiyorum uleennn Depresif Penguenyosunlupapatya kız 1 haftada 3 kilo mu verdin sen naptın
Yok bebeğim sabah tartılmayı unuttumDelirtiyor tartı verdin mi aşkımm?
Keşke ben de unutsaydım tartıldım artık acıların kadınıyımYok bebeğim sabah tartılmayı unuttum
Ben de yerim hiç acımam yani keşke kumru olsam ama kuş olan değilSeneler önceydi kuzenim benimkini de yemişti ben yiyemedim diye o da çok seviyo
gel gel bekliyorum bu azimle çok sürmez zatenkız ben 2.5 haftadır burdayım sanırım ama bende bi anormallik var eriyorum habire yeminlee sporuda bıraktım haa sadece yürüyorum 3 gündür leslie filan da yokk accessdenied noluyo bana accsess sizin gruptan bir önce ben 68 dim 11 kilom gitmiş toplamda kızçe biri vardı mikemmel olan kimdi o 16 kilo vermişti inanmazsın bak daha iki gün önce 58.90 dım bugun 57.80 sürekli tartıldığım yer ve inanmadım eczaneye gittim dün gene 58 lerde çıktım bugün bi baktım 57.80 korkmuyor da değilim hani acilen bi aile hekimliğine gitcem diyetisyene kastan mı gidiyor yağdan mı bilmiiyorum ama yüzüm çökmüş vaziyette Bllossom senede özeniyordum şimdi sırada penguş var ona doğru gidiyorum uleennn Depresif Penguen
Öncesinde bi İzmir söğüş bira yersem ama o koşuyu Ankara’da yaparsam olur hdbshsjsj sonra da sen koşarsın çiçeeeaaak gibi olur.Hdhdhsh ay utandım yerim kız adres ver gelip koşturayım seni 10 bin adım gaza geldim nxnxnxn ben yandan arabayla eşlik ederim ama bxbxbxb
Hepimiz fıstığız kabuğumuzu biraz yontmamız lazım hatlar belli olsun gsvhshsak en fıstığımız sensin ama mune ablacığımAllahııııım Yüce Rabbim yarın İzmir’de 42 derece sıcaklık olsun, access asfalta yapışmış palamut gibi olsun, amin inşallah maşallah
Bu topikteki herkes fıstık gibi olmadan durmak yok, sizlere güveniyorum, bir accessdenied’den şüpheliyim