- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.541
Saydım ben şahsen sen devamke bxjxjxjKızlar beni vermis sayıyor muyuz shsjjx
AroSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Yedigin halde geçen hafta ki tartindan 100gram daha az yani cezasizsinSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Tamam valla yeter ben zaten dikkat ediyorum bshdhdhdMuhittin tamam mı devam mı la?
Kız ne dicem mazeret dönemi kesin 1 kilo mu oluyor şişlik ozaman ben de bu hafta 60,35 dim haftaya 59 mu çıkıcaamm ahahahahahah kafamda deli sorularSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Dün baya tribe girmistim veremiyorum diye demek ki az da olsa gidiyormus
beni tabloya yazmamışşsın ama gelip gidip bakıyorumSaydım ben şahsen sen devamke bxjxjxj
Yok veriyosun ama tok karına fazla gösteriyor işte tartilar hepimizdeDün baya tribe girmistim veremiyorum diye demek ki az da olsa gidiyormusbunada sükür
Neyse haftaya insallahYok veriyosun ama tok karına fazla gösteriyor işte tartilar hepimizde
Ben yeni katıldım iki gün falan oluyorSenin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tabloda
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsunkilo fazlanız olsun önemli değil yavaş yavaş gider merak etmeyin
Tamam canım kusura bakma yanlış anladım heraldeSeni demedim canımaccessdenied söylüyordum
Abla sen sonsuzluğu hedefliyorsun heraldeGünaydın hamburgerleri börekleri baklavaları götürürken zayıflayan irade abideleri
accessdenied
Eki Görüntüle 3444328
En az yarım kilo vermezsen gel beni bulKız ne dicem mazeret dönemi kesin 1 kilo mu oluyor şişlik ozaman ben de bu hafta 60,35 dim haftaya 59 mu çıkıcaamm ahahahahahah kafamda deli sorular
ahahahaha kuzuu yaa tamam bulcem senii beni tabloya eklememişinn bide :)))En az yarım kilo vermezsen gel beni bul
Ben blossoma yazmadım mı onu nolyo labeni tabloya yazmamışşsın ama gelip gidip bakıyorum
Teşekkür ederimBaşınız sağolsunHep beraber vericez kilolari inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?